Fans του Tomb Raider ενωθείτε γιατί μάθαμε “καυτές” φήμες για το νέο παιχνίδι!

Η Crystal Dynamics είναι μάλλον έτοιμη να παρουσιάσει το πόνημά της
06 Μαΐου 2024 09:57
Fans του Tomb Raider ενωθείτε γιατί μάθαμε “καυτές” φήμες για το νέο παιχνίδι!

Γνωρίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ότι η Crystal Dynamics ετοιμάζει τη δυναμική επιστροφή της Lara Croft, με ένα νέο παιχνίδι που ουσιαστικά θα κάνει “reboot” και πάλι το franchise. Πρόκειται για έναν τίτλο που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την Unreal Engine 5 και publisher την Amazon. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές φήμες που κατά πάσα πιθανότητα θα χαροποιήσουν τους fans.

Σύμφωνα με την έμπιστο leaker με το όνομα V Scooper, το νέο Tomb Raider θα έχει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, που θα λαμβάνει χώρα στην Ινδία, τον οποίο θα εξερευνάει η Lara Croft με μία μοτοσυκλέτα. Αυτός ο κόσμος θα είναι μεγάλος με διαφορετικές θεματικές, με την ηρωίδα να έχει και ένα αλεξίπτωτο.

Συνεχίζοντας με τι φήμες, ακούγεται ότι το νέο Tomb Raider μπορεί να είναι σχεδόν έτοιμο και να κυκλοφορήσει το λιγότερο σε ένα χρόνο, οπότε ίσως τους επόμενους μήνες γίνει η επίσημη αποκάλυψή του. Ο leaker είπε δυο λόγια και για το setting της ιστορίας, όπου αναφέρει ότι η Lara θα έρθει αντιμέτωπη με μία φατρία, όταν μία καταστροφή χτυπά τη βόρεια Ινδία αποκαλύπτοντας τα ερείπια και τα τεχνουργήματα του αρχαίου αυτοκράτορα Ashoka. Η Lara αγωνίζεται ενάντια της Society of Raiders και άλλους αντιπάλους για αυτά τα ισχυρά κειμήλια.

Για την ιστορία, η Amazon έχει πολλά πλάνα για το Tomb Raider, αφού εκτός από το νέο gaming κεφάλαιο θέλει να δημιουργήσει ένα σύμπαν με παιχνίδια, ταινίες, αλλά και σειρά με τη δημοφιλή ηρωίδα.

Η Amazon Games βοηθάει στην ανάπτυξη και ο τίτλος είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί κάτι “χειροπιαστό”.

Επειδή μιλάμε για φήμες, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη! Τι λέτε; Θα δούμε το νέο Tomb Raider στο Summer Game Fest; Πείτε μας στα σχόλια!