Αποχωρεί ο επικεφαλής της Amazon Games

Και αυτός είναι ο λόγος
28 Μαρτίου 2022 16:07
Αποχωρεί ο επικεφαλής της Amazon Games

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Bloomberg από τον βετεράνο δημοσιογράφο Jason Schreier, ο επικεφαλής της Amazon Games, Mike ​Frazzini, παραιτήθηκε από το ρόλο του στην εταιρία.

Συγκεκριμένα, το μέσο αναφέρει πως ο Frazzini έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα του την Παρασκευή, το οποίο αποκάλυπτε πως σκοπεύει να αποχωρήσει για να εστιάσει στην οικογένειά του. Για την ώρα ο ίδιος δεν έχει προβεί σε δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την απόφασή του, ωστόσο ο αντιπρόσωπος της Amazon, Ryan Jones, δήλωσε:

Ο Mike ήταν εκεί στην αρχή της Amazon Games. Η ηγεσία και η επιμονή του βοήθησαν να χτιστεί το gaming τμήμα μας από το μηδέν.

Οι πρόσφατες επιτυχίες μας με το New World και το Lost Ark είναι το αποτέλεσμα του μακροπρόθεσμου οράματός μας για τα παιχνίδια που εστιάζει στους καταναλωτές και το οποίο ο Mike βοήθησε να δημιουργηθεί. Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις συνεισφορές του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το ρεπορτάζ του Bloomberg περιλαμβάνει και μερικές όχι και τόσο κολακευτικές πληροφορίες για τον Frazzini. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με έναν πρώην manager των Amazon Game Studios που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί το όνομά του, ο Frazzini ήταν ένας υπάλληλος της Amazon που δεν είχε εμπειρία με τη gaming βιομηχανία και η ηγεσία του έκανε το τμήμα να «υποφέρει» για πολλά χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό δημοσίευμα πατώντας εδώ.