Το Lost Ark MMO συνεχίζει να σαρώνει και έφτασε ένα νέο τεράστιο ορόσημο παικτών

Όπως ανακοίνωσε η Amazon
09 Μαρτίου 2022 13:39
Το Lost Ark MMO συνεχίζει να σαρώνει και έφτασε ένα νέο τεράστιο ορόσημο παικτών

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τη στιγμή που το Lost Ark έκανε το ντεμπούτο του στην Αμερική και την Ευρώπη και τώρα η ομάδα ανάπτυξης Smilegate RPG και η Amazon Games αποκάλυψαν μερικά νέα στατιστικά για την εντυπωσιακή του πορεία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, χάρη στο εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο του στη Δύση, το MMORPG κατάφερε να φτάσει το τεράστιο ορόσημο των 20 εκατομμύρια παικτών παγκοσμίως. Απ’ αυτούς, οι δέκα εκατομμύρια απολάμβαναν ήδη το παιχνίδι απ’ όταν είχε κυκλοφορήσει στην Κορέα το 2019, ενώ οι υπόλοιποι δέκα εκατομμύρια παίκτες προέρχονται από την Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από τις 11 Φεβρουαρίου που κυκλοφόρησε στη Δύση και μέσα σε τρεις ημέρες, το Lost Ark είδε τους servers του να πλημμυρίζουν με περισσότερους από 4.7 εκατομμύρια νέους παίκτες.

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος της Amazon Games, Christoph Hartmann, δήλωσε:

Συνολικά, ο ενθουσιασμός γύρω από το Lost Ark διαρκώς μεγαλώνει παγκοσμίως, όπως αποδεικνύεται από τον αυξανόμενο αριθμό παικτών απ’ όλο τον κόσμο.

Μαζί με την Smilegate, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την αναπτυσσόμενη κοινότητα με ένα ισχυρό roadmap ενημερώσεων για τα επόμενα χρόνια.

Το Lost Ark είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam.