Όλα όσα θα έρθουν στο New World μέσα στο 2022

Η Amazon ανοίγει τα χαρτιά της
19 Μαρτίου 2022 11:32
Όλα όσα θα έρθουν στο New World μέσα στο 2022

Το New World MMO της Amazon κατάφερε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο πέρυσι το Σεπτέμβριο, αφού μεταξύ άλλων συγκέντρωσε τον 7ο μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών που έχει επιτευχθεί ποτέ στην πλατφόρμα του Steam.

Βέβαια, παρόλο που ο τίτλος είχε καταγράψει μέχρι και 913,634 ταυτόχρονους παίκτες, η δημοτικότητά του έχει πάρει την κατηφόρα εδώ καιρό, αφού πλέον συγκεντρώνει περίπου 30,000 ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως. Θέλοντας, λοιπόν, να κερδίσει ξανά πίσω το κοινό, η Amazon Games μόλις αποκάλυψε τα μελλοντικά της πλάνα για το παιχνίδι, μιλώντας για όλα όσα θα φέρουν οι επόμενες τρεις σεζόν του 2022.

Ξεκινώντας, λοιπόν, ο Μάρτιος θα φέρει στο New World το Heart of Madness update, το οποίο θα ολοκληρώσει το κεντρικό storyline του παιχνιδιού, με ένα νέο endgame expedition, το Tempest's Heart, το οποίο υπόσχεται μια τελική αναμέτρηση με την Isabella σε μια διεφθαρμένη διάσταση της πραγματικότητας. Συγχρόνως, η ενημέρωση αυτή θα προσθέσει στο οπλοστάσιο το νέο Blunderbuss, το οποίο περιγράφεται ως ένα "run-and-gun shotgun", ενώ αργότερα μέσα στην άνοιξη το παιχνίδι θα υποδεχθεί και αρένες για 3vs3 PVP, καθώς και άλλες σχετικές προσθήκες που έχουν να κάνουν με το PvP.

Αργότερα μέσα στο 2022 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι, η Amazon σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα ακόμη endgame expedition, με τίτλο Barnacles & Black Powder. Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα νέο καλοκαιρινό event, ενώ στο παιχνίδι θα προστεθεί και ένα χαρακτηριστικό εύρεσης ομάδας για τα expeditions.

Το φθινόπωρο οι παίκτες του New World μπορούν να περιμένουν τη νέα ερημώδη περιοχή Brimstone Sands, καθώς και το τρίτο νέο endgame expedition, το The Ennead, το οποίο σημειώνεται πως θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τέλος, μέσα στο φθινόπωρο το παιχνίδι θα υποδεχθεί και το νέο Broadsword όπλο, leaderboards για τις διάφορες PvP και PvE δραστηριότητες, καθώς και δύο εποχιακά events, τα Nightvale Hallow και Turkulon 2022.

Παρακάτω θα βρείτε το πιο πρόσφατο dev update βίντεο της ομάδας ανάπτυξης, για ακόμη περισσότερες πληροφορίες.