Η Amazon θα είναι ο publisher του επόμενου Tomb Raider

Διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις
15 Δεκεμβρίου 2022 19:36
Η Amazon θα είναι ο publisher του επόμενου Tomb Raider

Η Crystal Dynamics ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα συνεργαστεί με την Amazon για να δώσουν μαζί «σάρκα και οστά» στο ολοκαίνουργιο Tomb Raider παιχνίδι. Η Amazon Games πρόκειται να βοηθήσει με τον τρόπο της στο επόμενο βήμα του franchise και θα είναι ο publisher σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το στούντιο δεν έδωσε πολλές πληροφορίες, αλλά δήλωσε επίσημα ότι μιλάμε για μία story-driven περιπέτεια που θα κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες και θα συνεχίσει την ιστορία της θρυλικής Lara Croft. Η ανάπτυξή του βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα στο μέλλον.

Η εταιρία δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι η Crystal Dynamics θα συνεργαστεί με την Amazon Games στο επόμενο κεντρικό κεφάλαιο του Tomb Raider, το οποίο θα συνεχίσει το saga με την Lara Croft ως μία single-player story-driven multiplatform περιπέτεια. Η Amazon θα κάνει publish το παιχνίδι παγκοσμίως.

Ο VP της Amazon Games, Christoph Hartmann, δήλωσε τα παρακάτω:

Το Tomb Raider είναι ένα από τα πιο αγαπητά IP στην gaming βιομηχανία. Η Amazon Games δεσμεύεται να φέρει στους παίκτες την καλύτερη δυνατή ποιότητα, από τους καλύτερους developers, σε όλες τις πλατφόρμες.

Όπως είχαμε μάθει στο παρελθόν, μάλλον θα δούμε μία μεγαλύτερης ηλικίας Lara Croft, καθώς και πολλαπλές “Tomb Raiders”. Η Crystal Dynamics έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την ανάπτυξή του, κάνοντας μάλιστα χρήση της Unreal Engine 5 μηχανής γραφικών.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο του franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.