Επίσημο: Η Ubisoft ετοιμάζει remakes Assassin’s Creed παιχνιδιών!

Το επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρίας
27 Ιουνίου 2024 23:51
Επίσημο: Η Ubisoft ετοιμάζει remakes Assassin’s Creed παιχνιδιών!

Μόλις έγινε γνωστό δια στόματος Ubisoft ότι στα σκαριά βρίσκονται διάφορα remakes Assassin’s Creed παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο site της εταιρίας, ο CEO, Yves Guillemot, έκανε κάποιες δηλώσεις για το μέλλον του franchise -και όχι μόνο- αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι ετοιμάζονται πολλαπλά remakes.

Σε μία ερώτηση που του έγινε σχετικά με το τι να περιμένουν οι παίκτες από τη σειρά, ο Guillemot είπε ότι θα έρθουν διάφορα παιχνίδια μελλοντικά, μεταξύ άλλων και remakes.

Πρώτον, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν κάποια remakes, τα οποία θα μας επιτρέψουν να ξαναδούμε μερικά από τα παιχνίδια που δημιουργήσαμε στο παρελθόν και να τα εκσυγχρονίσουμε. Υπάρχουν κόσμοι σε μερικά από τα παλιά Assassin’s Creed που είναι ακόμα εξαιρετικοί και πλούσιοι.

Δεύτερον, για να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από διάφορες «εμπειρίες». Ο στόχος μας είναι τα Assassin’s Creed να βγαίνουν πιο τακτικά, αλλά όχι να είναι τα ίδια κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα που έρχονται, όπως είναι το Assassin’s Creed Hexe, το έχουμε ανακοινώσει ήδη, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό με το επίσης επερχόμενο Assassin’s Creed Shadows. Θα εκπλήξουμε τον κόσμο, νομίζω.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πέρυσι είχε βγει μια φήμη που έλεγε ότι η Ubisoft ετοιμάζει το remake του Assassin’s Creed IV: Black Flag, αλλά ο Guillemot δεν μίλησε σήμερα καθόλου γι’ αυτό. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του CEO, ο οποίος δεν είπε καν ποια remakes υπάρχουν στα σκαριά.

Οι fans του Assassin’s Creed θα μπορούν να περιμένουν φέτος το Assassin’s Creed Shadows, το οποίο θα τους μεταφέρει στην Ιαπωνία. Εσείς ποιο remake θα θέλατε; Το πρώτο AC ή το δεύτερο που θεωρείται από πολλούς παίκτες ως το καλύτερο κεφάλαιο της σειράς; Πείτε μας στα σχόλια.