Assassin's Creed Shadows: Δείτε το πρώτο gameplay trailer!

Δεν έλειπε το νέο “Assassin's“ από την παρουσίαση
09 Ιουνίου 2024 22:08
Assassin's Creed Shadows: Δείτε το πρώτο gameplay trailer!

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase της Microsoft είδαμε και το πρώτο gameplay trailer του Assassin's Creed Shadows.

Το βίντεο, αν και σύντομο σε διάρκεια, περιλάμβανε τόσο gameplay πλάνα, όσο και cinematics, εστιάζοντας στους δύο πρωταγωνιστές και στους δύο τρόπους παιχνιδιού που αντιπροσωπεύουν. Είδαμε, λοιπόν, τόσο έντονες μάχες, όσο και πιο stealth προσεγγίσεις. Μάλιστα, συνοπτικά παρουσιάστηκαν και μερικές από τις βασικές νέες λειτουργίες που θα φέρει στη φόρμουλα των Assassin's Creed το νέο αυτό κεφάλαιο, όπως το δυναμικό σύστημα καιρού και τα περιβάλλοντα που καταστρέφονται.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 αποκλειστικά για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες εδώ.

Φυσικά, σε μερικές ώρες από τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το Ubisoft Forward σόου της γαλλικής εταιρίας όπου αναμένεται να δούμε ακόμη πιο αναλυτικά το παιχνίδι.