Πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης του Assassin’s Creed Shadows; Τώρα ξέρουμε!

Ο game director του παιχνιδιού δίνει την απάντηση
12 Ιουνίου 2024 11:17
Πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης του Assassin’s Creed Shadows; Τώρα ξέρουμε!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο μεγάλος θα είναι ο χάρτης του Assassin’s Creed Shadows; Η Ubisoft έρχεται τώρα να σας λύσει την απορία, καθώς ο game director της Ubisoft Quebec, Simon Lemay-Comtois, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο VGC και αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως ανακοίνωσε, το μέγεθος του χάρτη του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού της Ubisoft θα είναι σχεδόν ίδιος με αυτόν του Assassin’s Creed Origins. Πιο συγκεκριμένα, ο game director δήλωσε τα εξής:

Είναι περίπου παρόμοιος με αυτόν του Origins, επομένως είναι μικρότερος από του Assassin’s Creed Valhalla. Υπάρχει αρκετή ποσότητα νερού γύρω από την Ιαπωνία, αλλά δεν είναι όπως είδαμε στο Odyssey που ήταν στην Ελλάδα. Έχουμε τις ακτές και τη λίμνη Biwa που είναι πολύ μεγάλη, αλλά το μέγεθος του χάρτη είναι περίπου όπως του Origins.

Έχουμε μικρά βουνά και κοιλάδες και αυτό που ανακαλύψαμε όταν επισκεφθήκαμε την Ιαπωνία είναι ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στις κοιλάδες. Υπάρχουν ναοί στις κορυφές των βουνών κλπ.

Ο Lemay-Comtois είπε επίσης ότι το μέγεθος του χάρτη έχει να κάνει και από την ιστορία που θέλει να καλύψει η Ubisoft σε αυτό το παιχνίδι. Από ιστορικής άποψης δηλαδή. Το Shadows διαδραματίζεται στην Ιαπωνία του 16ου αιώνα, με τη χώρα να οδεύει προς μια βάναυση πορεία προς την ενοποίηση.

Η ιστορία στην οποία επικεντρωνόμαστε είναι κυρίως στην κεντρική Ιαπωνία, επομένως δε θα επεκταθούμε σε ολόκληρη την Ιαπωνία.

Assassin's Creed Shadows: Δείτε το πρώτο gameplay trailer!

To Assassin’s Creed Shadows θα έχει δύο πρωταγωνιστές. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με την Naoe, μια Shinobi Assassin και με τον Yasuke, έναν θρυλικό Samurai. Φυσικά, οι δύο χαρακτήρες θα είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους όσον αφορά το gameplay στιλ τους. Ο Yasuke θα ειδικεύεται στο combat, με πανίσχυρες επιθέσεις, ενώ η Naoe στο stealth για να αποφεύγει την ανίχνευση από τους εχθρούς και να τους βγάζει από τη μέση αθόρυβα. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορείτε να αλλάζετε χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι και η εναλλαγή από τον έναν στον άλλον θα γίνεται ελεύθερα.

Ο Yasuke θα μπορεί να κάνει block, parry και επιθέσεις. Θα μπορεί να αξιοποιήσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από όπλα, όπως Katana, Kanabo, τόξα, Naginata, κ.α. Η Naoe θα έχει στη διάθεσή της εργαλεία όπως γάντζο, βόμβες καπνούς, το Hidden Blade και τα περίφημα ιαπωνικά kunai και shuriken.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Παρακάτω θα βρείτε και τα extended gameplay πλάνα από το Ubisoft Forward.