Πτώση τιμής για το Assassin's Creed Odyssey!

Σε μία αρκετά ελκυστική τιμή
21 Μαΐου 2024 18:50
Πτώση τιμής για το Assassin's Creed Odyssey!

Οι προσφορές στο Steam συνεχίζονται και εκτός από την μικρή έκπτωση που έχει δει το Baldur’s Gate 3 της Larian Studios, ένα ακόμη καλό παιχνίδι έχει δει πτώση τιμής. Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο του άρθρου, σε προσφορά βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Assassin's Creed Odyssey της Ubisoft.

Πρόκειται το αρχαιοελληνικό παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2018 σε κονσόλες και PC λαμβάνοντας αρκετά θετικά σχόλια. Η αρχική τιμή του παιχνιδιού στο Steam ανέρχεται στα 59.99 ευρώ, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα θα μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 8.99 ευρώ.

Η προσφορά του Steam ισχύει μέχρι και τις 26 Μαίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έκπτωση έχουν δει όλες οι εκδόσεις, αν και εφόσον δε θέλετε να αγοράσετε την Standard. Πιο συγκεκριμένα, η Deluxe Edition ζητάει 11.24 ευρώ, η Gold Edition 14.99 ευρώ, ενώ υπάρχει και μία Ultimate Edition που περιλαμβάνει όλα τα έξτρα καλούδια με 17.24 ευρώ.

Βρείτε το Assassin's Creed Odyssey στο Steam πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Assassin’s Creed Odyssey:

Αφού καταδικαστήκατε σε θάνατο από την οικογένειά σας, ξεκινήστε ένα ταξίδι που θα σας μεταμορφώσει από εξόριστο μισθοφόρο σε θρυλικό αρχαίο Έλληνα ήρωα και ανακαλύψτε την αλήθεια για το παρελθόν σας.

Χαράξτε τον δικό σας δρόμο σε έναν πανέμορφο κόσμο όπου τα βουνά συγκρούονται με τη θάλασσα. Συναντήστε τις διασημότερες φυσιογνωμίες της Αρχαίας Ελλάδας και ανακαλύψτε ένα καθοριστικό σημείο στην ιστορία που διαμόρφωσε τον δυτικό πολιτισμό.

Φέρτε στα μέτρα σας τον εξοπλισμό σας και κατακτήστε νέες ειδικές ικανότητες, ώστε να προσαρμόσετε τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας στο δικό σας στιλ παιχνιδιού. Πολεμήστε σε ολόκληρη την Ελλάδα και πάρτε μέρος σε λυσσαλέες μάχες σε στεριά και θάλασσα για να γίνετε ένας θρύλος.

Ακολουθεί το trailer του παιχνιδιού παρακάτω.