Μικρή έκπτωση για το Baldur’s Gate 3 στο Steam

Για λίγες ημέρες ακόμη
20 Μαΐου 2024 17:55
Μικρή έκπτωση για το Baldur’s Gate 3 στο Steam

Το Baldur’s Gate 3 της Larian Studios βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο Steam, οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το αποκτήσετε τώρα αν το είχατε στο wishlist σας.

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης, ότι είναι από τις λίγες φορές που μπαίνει σε έκπτωση ο πολυβραβευμένος και “GOTY” τίτλος. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το party-based RPG που βασίζεται στον κόσμο του Dungeons & Dragons κοστίζει κανονικά 59.99 ευρώ, αλλά για λίγες ημέρες ακόμα θα μπορεί να γίνει δικό σας στα 50.99 ευρώ. Η προσφορά του Steam ισχύει μέχρι και τις 23 Μαΐου.

Το Baldur’s Gate 3 γνώρισε τεράστια επιτυχία ιδιαίτερα από τη στιγμή που βγήκε από early access και κυκλοφόρησε επίσημα σε PC, PlayStation και Xbox. Μάλιστα, πρόσφατα μάθαμε ότι το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο.

Αποκτήστε το Baldur’s Gate 3 στο Steam πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Baldur’s Gate 3 είναι το sequel της ιστορικής σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό. Το παιχνίδι διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και ατελείωτες διακλαδώσεις, ενώ υπάρχει και co-op για να παίζετε με φίλους σας.

Τέλος, η Larian έχει στα σκαριά δύο παιχνίδια, αλλά μην περιμένετε κάποιο από αυτά να είναι το Baldur’s Gate 4, καθώς η εταιρία έχει ανακοινώσει ήδη ότι πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά IPs.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.