Η Ubisoft σάς χρειάζεται για το Assassin’s Creed Shadows!

Ένας διαγωνισμός στο TikTok για να βάλει τη φωνή σας σε NPC στο παιχνίδι
19 Ιουνίου 2024 16:04
Η Ubisoft σάς χρειάζεται για το Assassin’s Creed Shadows!

Η Ubisoft σάς χρειάζεται στο νέο challenge της που μόλις ξεκίνησε στο TikTok και αφορά το επερχόμενο Assassin’s Creed Shadows. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ψάχνει τους κατάλληλους για να δώσουν τη φωνή τους σε έναν warrior NPC που θα υπάρχει μέσα στο παιχνίδι της.

Η εταιρία γνωρίζει πολύ καλά ότι η σειρά Assassin’s Creed έχει τεράστιους fans όλα αυτά τα χρόνια και ψάχνει αυτή τη στιγμή τον κατάλληλο στο TikTok μέσα από το “Dubbing Challenge”.

Η Ubisoft ανέβασε ένα νέο βίντεο στα social media που εξηγεί ολόκληρη τη διαδικασία, η οποία τρέχει από σήμερα 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου. Εσείς, το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μεταβείτε στον λογαριασμό του παιχνιδιού στο TikTok και να κάνετε “Duet” ένα ή και τα δύο βίντεο που έχουν ανέβει.

Σε αυτά, θα πρέπει να διαβάσετε τους διαλόγους των cutscenes από δύο Assassin’s Creed παιχνίδια, έπειτα να κάνετε tag την Ubisoft και να το ανεβάσετε στο προφίλ σας με το hashtag #AssassinsCreedDubbingChallenge. Η Ubisoft θα επιλέξει τον καλύτερο για κάθε γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά κλπ), ο οποίος νικητής θα μπει μέσα στο επερχόμενο παιχνίδι. Αυτοί που θα κερδίσουν θα δώσουν τη φωνή τους σε έναν warrior NPC.

Δείτε το βίντεο:

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και εσείς πατώντας εδώ. Μάθετε περισσότερα μέσα από το site της Ubisoft κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθούν τα δύο βίντεο που θέλει η Ubisoft να δώσετε τη φωνή σας:

@assassinscreed

Ready to dub? Duet this game scene from Assassin's Creed Black Flag 🏴‍☠️ The #AssassinsCreedDubbingChallenge may be your chance to feature your voice in Assassin's Creed Shadows. Learn more in the pinned post!

♬ original sound  - Assassin’s Creed

@assassinscreed Missing Assassin's Creed Unity? Have fun dubbing this pivotal moment of the game! This might just be your chance to become the voice of an NPC in Assassin's Creed Shadows! Find all the information you'll need on the #AssassinsCreedDubbingChallenge ♬ original sound - Assassin’s Creed

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 αποκλειστικά για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.