League of Legends: Η απάντηση της Riot Games για τα skins του Faker που κοστίζουν $450

Τι έχει να πει η εταιρία σε εκείνους που αντιδρούν;
13 Ιουνίου 2024 20:00
League of Legends: Η απάντηση της Riot Games για τα skins του Faker που κοστίζουν $450

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι παίκτες του League of Legends παίρνουν με δόσεις ένα συγκεκριμένο bundle του παιχνιδιού που κοστίζει έως και $450. Πρόκειται για το Faker skin bundle της εταιρίας που βασίζεται στον δημοφιλή παίκτη του MOBA παιχνιδιού. Η Riot Games μόλις κυκλοφόρησε αυτό το πακέτο στο παιχνίδι της και απαντάει σε όλους εκείνους που αντιδρούν για την τιμή του.

Οι παίκτες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην πολιτική που έχει η Riot Games για αυτό το πακέτο με στολές και ο game director, Pu Liu, έδωσε μια συνέντευξη στο PCGamesN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε αυτές τις αντιδράσεις.

Ο κόσμος ήταν πολύ αναστατωμένος, όχι λίγο. Νομίζω ότι είναι κάπως δικαιολογημένο.

Ο δημιουργός σημείωσε ότι εφόσον το παιχνίδι υπάρχει για πάνω από μία δεκαετία, οι παίκτες του League of Legends έχουν συνηθίσει να βλέπουν συγκεκριμένες τιμές στο παιχνίδι. Παράλληλα υπερασπίστηκε την Riot Games λέγοντας ότι προϊόντα που αγγίζουν τέτοιες τιμές είναι σπάνια.

Αυτού του είδους τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για ένα πολύ μικρό ποσοστό των παικτών μας που μπορούν να τα αγοράσουν και να «φλεξάρουν». Πέρυσι νομίζω ότι κυκλοφορήσαμε 130 με 140 skins, εκ των οποίων ελάχιστα είχαν υψηλότερη τιμή. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραστούμε με τους παίκτες μας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το League of Legends.

Είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πουλάμε μόνο cosmetics, δε έχουμε τακτικές του τύπου pay-to-win ή pay-for-power. Έτσι, η πλειοψηφία των παικτών παρακολουθεί esports, απολαμβάνει όλο το περιεχόμενο, τα cinematics, τη μουσική κλπ με 0 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων μας προέρχεται από ένα μικρό, μονοψήφιο ποσοστό παικτών.

Το πακέτο που ονομάζεται Hall of Legends Ahri skins που έχει μέσα και τα skins του Faker κυκλοφορεί ήδη στο League of Legends.