Παίκτες του League of Legends παίρνουν δάνειο για να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο πακέτο με skins

Έγινε και αυτό...
03 Ιουνίου 2024 12:03
Παίκτες του League of Legends παίρνουν δάνειο για να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο πακέτο με skins

Το League of Legends ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για ένα συγκεκριμένο λόγο που αφορά το γνωστό skin/bundle του “Faker”. Αν δεν το γνωρίζετε, η Riot Games φέρνει στο παιχνίδι νέα skins από τον πασίγνωστο παίκτη του LoL, το οποίο όμως για να το προμηθευτεί κάποιος θα πρέπει να πληρώσει περίπου 450 δολάρια σε RP πόντους για να το κάνει δικό του.

Οι παίκτες φαίνεται ότι πηγαίνουν σε διάφορα online καταστήματα για να αγοράσουν τους RP πόντους φθηνότερα σε σχέση με τις τιμές που έχει η Riot Games, αλλά παίρνουν μέχρι και δάνειο ή πληρώνουν με δόσεις, μιας και μιλάμε για ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Starlight Shop, κάθε δεύτερη παραγγελία που γίνεται για RP πόντους γίνεται με δάνειο.

Μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε δάνεια για να αγοράσετε το skin της Ahri (παίκτρια του League of Legends); Δε θέλω να σας βάζω σε χρέη… Κάθε 2η παραγγελία γίνεται με σύμβαση δανείου στο site μας” είπε ο ιδιοκτήτης του Starlight Shop.

Όπως μαθαίνουμε από το Dexterto, πολλοί πελάτες αγόρασαν τους RP πόντους -λογικά για να προμηθευτούν το skin του Faker- και συμφώνησαν να πληρώσουν με δόσεις 3 ή και 6 μηνών με τόκο.

Στη συνέχεια, το Starlight Shop απενεργοποίησε την επιλογή πληρωμή με δόσεις στο site του, ενώ στη συνέχεια έρχονταν διάφορα emails από πελάτες που δεν μπορούσαν να πληρώσουν μονομιάς ολόκληρο το ποσό.

Το skin/bundle που βάζει η Riot Games στο παιχνίδι είναι σκέτη “απάτη” σύμφωνα με την κοινότητα του League of Legends. Το πακέτο που θα ονομάζεται Hall of Legends Ahri skins που έχει μέσα και τα skins του Faker θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου.