Arcane 2η σεζόν: Η αφίσα που κυκλοφόρησε το Netflix ταρακούνησε τους fans

Και ο λόγος είναι γιατί κρύβει ένα έξυπνο easter egg!
03 Ιουνίου 2024 23:58
Arcane 2η σεζόν: Η αφίσα που κυκλοφόρησε το Netflix ταρακούνησε τους fans

Τον Ιανουάριο είχαμε πάρει μια πρώτη κλεφτή ματιά μέσω ενός teaser και τώρα το Netflix δημοσίευσε την πρώτη αφίσα της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν του ARCANE: League of Legends, της σειράς που κέρδισε κοινό και κριτικούς πίσω στο 2021 όταν και κέρδισε επάξια τον χαρακτηρισμό "διαμαντάκι". 

Απέχουμε περίπου 5 μήνες μέχρι την πρεμιέρα του 2ου κύκλου που θα γίνει τον Νοέμβριο -αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια μέρα- και η αφίσα "ταρακούνησε" τους fans του σύμπαντος του League of Legends για το επικό και πανέξυπνο easter egg που φύτεψε το ταλαντούχο Studio Fortiche. Όπως θα δείτε παρακάτω στην αφίσα της 2ης σεζόν η Jinx κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της την φοβισμένη Vi και συνοδεύεται από την λεζάντα "Τίποτα δεν μένει νεκρό για πάντα". 

Αυτή είναι η νέα επίσημη teaser αφίσα του 2ου κύκλου του ARCANE: 

 

Μόνο που το easter egg που κρύβει η αφίσα της 2ης σεζόν είναι πως αντικατοπτρίζει την αντίστοιχη αφίσα της πρώτης σεζόν, εκεί όπου οι ρόλοι ήταν αντιστραμμένοι και η Vi κρατούσε στην αγκαλιά της την Jinx. Αυτό από μόνο του κάνει ένα tease για το δυναμισμό αυτής της ηλεκτρισμένης σχέσης μεταξύ τους. 

Ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι εάν ήξεραν πόσο επιτυχημένη θα ήταν η παρθενική σεζόν του Arcane, θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή της 2ης σεζόν. "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Δεν γνωρίζουμε και πολλές πληροφορίες για την 2η σεζόν πέραν του ότι θα επιστρέψουν οι Hailee Steinfeld, Ella Purnell και Katie Lung στους ρόλους των Vi, Jinx και Caitlyn αντίστοιχα. Η 1h σεζόν κατάφερε να βρεθεί στο Top 10 του Netflix σε 52 χώρες -ανάμεσά τους και η Ελλάδα, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές με σκορ 100% στο Rotten Tomatoes, ενώ εδώ στους Unboxholics βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεών μας, καθώς αναδείχθηκε κορυφαία σειρά του 2021

Η 2η σεζόν του Arcane θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Νοέμβριο του 2024 και αναμένουμε την ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας οσονούπω. Παρακάτω θα βρείτε το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Ιανουάριο.