Καταστροφή και χάος έχει το trailer για τη 2η σεζόν του Arcane

Γνώρισε τον εχθρό σου…. μάς λέει το Netflix στο βίντεο
11 Ιουνίου 2024 18:44
Καταστροφή και χάος έχει το trailer για τη 2η σεζόν του Arcane

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer για τη 2η σεζόν του Arcane, το οποίο θα καταφθάσει στην υπηρεσία μέσα στον Νοέμβριο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς.

Στη 2η σεζόν του Arcane θα δείτε για ακόμη μια φορά την Vi της Hailee Steinfeld, αλλά και την Jinx της Ella Purnell, τι κι αν οι δρόμοι τους χωρίστηκαν στην 1η σεζόν. Προς το παρόν το Netflix δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το που θα μας πάνε τα νέα επεισόδια, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει τα γεγονότα μετά την τραγωδία του τελευταίου επεισοδίου.

Και αυτό φαίνεται άλλωστε και από το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, καθώς ξεκινάει μετά την καταστροφή που άφησε το χτύπημα της Jinx στο τέλος της 1ης σεζόν. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα νέα επεισόδια έχουν αναλάβει και πάλι το studio Fortche, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα εμφανιστούν και οι Amirah Vann ως Sevika, Reed Shannon ως Ekko, Ellen Thomas ως Ambessa, Brett Tucker ως Singed και Mick Wingert ως Heimerdinger.

Arcane 2η σεζόν: Η αφίσα που κυκλοφόρησε το Netflix ταρακούνησε τους fans

Ο Nicolo Laurent, CEO της Riot Games είχε δηλώσει πριν από καιρό ότι εάν ήξεραν πόσο επιτυχημένη θα ήταν η παρθενική σεζόν του Arcane, θα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα την παραγωγή της 2ης σεζόν. "Ο κακός λόγος είναι ότι ειλικρινά δεν ξέραμε αν η 1η σεζόν θα είχε επιτυχία. Έτσι, δεν ξεκινήσαμε τη 2η σεζόν μέχρι... Αν ήξερα, θα είχαμε ξεκινήσει τη 2η σεζόν πολύ νωρίτερα. Αλλά δεν ξέραμε, οπότε κάπως περιμέναμε λίγο. Έτσι, τώρα πληρώνουμε κατά κάποιο τρόπο το τίμημα".

Η σεζόν 2 του Arcane κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο teaser παρακάτω.