Τα πρώτα gameplay πλάνα από το Dragon Age: The Veilguard είναι εδώ!

Η BioWare παρουσιάζει για πρώτη φορά το gameplay του νέου τίτλου
11 Ιουνίου 2024 19:50
Τα πρώτα gameplay πλάνα από το Dragon Age: The Veilguard είναι εδώ!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η BioWare μόλις κυκλοφόρησε τα πρώτα gameplay πλάνα από το Dragon Age: The Veilguard ελέω του Summer Game Fest 2024. Πρόκειται να πάρετε μια χορταστική ματιά στο βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου, καθώς η διάρκειά του ξεπερνάει τα 20 λεπτά.

Για ακόμη μια φορά, ο πρωταγωνιστής «είστε εσείς», αφού θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα στα μέτρα σας μέσα από ένα πλούσιο character customization, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε το backstory του χαρακτήρα, το combat στιλ του, ενώ ονομάζεται “Rook”.

Το βίντεο ξεκινάει με έναν custom χαρακτήρα της BioWare, ο οποίος μαζί με ένα companion έχουν αναλάβει μια αποστολή ονόματι “The End of the Beginning”. Παράλληλα βλέπουμε και τις απαντήσεις που θα έχει ο παίκτης στη διάθεσή του που θα αλλάζουν τη ροή της ιστορίας. Επίσης, θα πάρετε και μία γερή δόση από τη μάχη, η οποία θα είναι ελεύθερη σε στιλ action.

Η εταιρία αποκάλυψε και όλους τους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού και θα είναι οι: Harding: The Scout, Neve: The Detective, Emmrich: The Necromancer, Taash: The Dragon Hunter, Davrin: The Warden, Bellara: The Veil Jumper και Lucanis: The Mage Killer.

Η BioWare επιβεβαίωσε πριν από μερικές ημέρες ότι μιλάμε για μία κλασσική single player RPG εμπειρία, όπως μας έχει συνηθίσει με χαρακτήρες, νέο κόσμο και μία ολοκαίνουργια ιστορία.

Η περιγραφή αναφέρει: Οι διεφθαρμένοι θεοί απελευθερώνεται μετά από αιώνες. Πάρε την ομάδα σου που αποτελείται από 7 άτομα, όπου ο καθένας έχει τη δική του ζωή και backstory. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι φιλικοί, ενώ μπορείς να τους ερωτευτείς. Θα βρεις μεταξύ άλλων έναν Assassin, έναν Necromancer και έναν Detective, όπου ο καθένας θα φέρει τη δική του εμπειρία και μοναδικές ικανότητες στον αγώνα. Δεν είσαι ποτέ μόνος; Αποφάσισε ποιον θα πάρεις στη μάχη και αντιμετωπίστε μαζί τους δαίμονες, τους δράκους και ακόμη και τους αρχαίους θεούς.

Το Dragon Age: The Veilguard δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο. Παρακολουθήστε το 20λεπτο βίντεο του τίτλου μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.