Επίσημο: Μάθαμε πότε θα δούμε gameplay πλάνα από τον επόμενο μεγάλο τίτλο της BioWare

Άλλαξε ονομασία το επόμενο Dragon Age
06 Ιουνίου 2024 19:00
Επίσημο: Μάθαμε πότε θα δούμε gameplay πλάνα από τον επόμενο μεγάλο τίτλο της BioWare

Η BioWare έχει στα σκαριά το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο του Dragon Age, το οποίο όπως γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, είχε τον υπότιτλο “Dreadwolf”. Και λέμε είχε, καθώς η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε μόλις τώρα ότι το πόνημά της έχει πλέον νέα ονομασία, ενώ επιβεβαίωσε παράλληλα πότε ακριβώς θα δούμε τα πρώτα gameplay πλάνα από αυτό.

Το παιχνίδι ακούει πλέον στο όνομα Dragon Age The Veilguard και θα παρουσιαστεί την Τρίτη στις 11 Ιουνίου. Το στούντιο αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα σας δείξει για πρώτη φορά gameplay πλάνα από το παιχνίδι που θα αγγίζουν τα 15 λεπτά.

Αυτή η δουλειά και η εκπληκτική υποστήριξη της EA, μας βοήθησαν να επικεντρωθούμε εκ νέου στη δημιουργία ενός απίστευτου παιχνιδιού για έναν παίκτη, με όλες τις επιλογές, τους χαρακτήρες και το world building που θα περιμένατε από εμας” δήλωσε η BioWare.

Παράλληλα με αυτές τις δηλώσεις, η εταιρία είπε ότι στο νέο Dragon Age θα δείτε 7 διαφορετικά companions/χαρακτήρες που θα βρίσκονται πλάι στον κεντρικό πρωταγωνιστή που θα δημιουργήσετε εσείς.

Ο καθένας από τους επτά μοναδικούς χαρακτήρες που θα σας απαρτίζουν, έχει και το δικό του story, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρετε για το party σας θα επηρεάζουν τη σχέση σας μεταξύ τους. Θα φτιάξετε μια ομάδα φανταστικών ηρώων, καθώς αναλαμβάνετε μια τρομακτική νέα αποστολή, να εξολοθρεύσετε μια νέα απειλή που εξαπολύεται στον κόσμο. Φυσικά, ο Dread Wolf εξακολουθεί να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ιστορία, αλλά εσείς και οι σύντροφοί σας - όχι οι εχθροί σας - είστε η καρδιά αυτής της νέας εμπειρίας.

Το Dragon Age The Veilguard θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 11 Ιουνίου.