Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα πασίγνωστο RPG για να λιώνετε ξανά και ξανά

Από μία αγαπημένη RPG σειρά
16 Μαΐου 2024 18:07
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα πασίγνωστο RPG για να λιώνετε ξανά και ξανά

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Epic Games μόλις αποκάλυψε τι κρυβόταν πίσω από το “mystery game” που είχε εμφανιστεί στην κατηγορία “Free Games” την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στη συλλογή σας, θα είναι δικό σας για πάντα! Και ναι, πρόκειται για μία λατρεμένη RPG σειρά που έρχεται από την BioWare.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition. Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2014 λαμβάνοντας αρκετά θετικές κριτικές και ήταν το 3ο κεφάλαιο στην επιτυχημένη Dragon Age σειρά της BioWare και της EA.

Το παιχνίδι είχε λάβει περισσότερα από 130 βραβεία και εκτός από το βασικό παιχνίδι, η GOTY έκδοση σάς δίνει πρόσβαση μεταξύ άλλων και στα τρία story DLCs που έχουν την ονομασία Jaws of Hakkon, The Descent και Trespasser. Οπότε, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο.

Κατεβάστε το Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition πατώντας εδώ.

Το Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition θα βρίσκεται δωρεάν μέχρι την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.