Νέο trailer για το Dragon Age: Dreadwolf ανήμερα της “Dragon Age Day“

Αποκαλύπτει τρεις περιοχές του κόσμου της Thedas
04 Δεκεμβρίου 2023 21:45
Νέο trailer για το Dragon Age: Dreadwolf ανήμερα της “Dragon Age Day“

Ανήμεαρ της "Dragon Age Day" που είναι η "επίσημη" γιορτή του fantasy σύμπαντος της Bioware, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer για το επερχόεμνο Dragon Age: Dreadwolf, σπάζοντας έτσι την "σιγή ιχθύος" που διατηρούσε όλον αυτόν τον καιρό. 

Το συγκεκριμένο teaser φέριε τον τίτλο "Thedas Calls" και διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό αλλά έχει περισσότερη ουσία από τα προηγούμενα αντίστοιχα teasers, καθώς αποκαλύπτει τρεις περιοχές από τον χάρτη της "Thedas" όπου θα λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα του νέου Dragon Age.

Πρόκειται για περιοχές που τα παιχνίδια δεν είχαν επισκεφθεί και μερικές  από αυτές είναι οι Antiva, Rivain και Anderfels, οι οποίες εκπροσωπούν και από μια διαφορετική φατρία του τίτλου. Θα υπάρξουν πολλέ περισσότερες περιοχές από κάθε άλλο Dragon Age παιχνίδι για να εξερευνήσουν οι παίκτες, όπως αναφέρει η Bioware στο blog της. 

Δείτε το teaser "Thedas Calls" του Dragon Age: Dreadwolf

Έξι χρόνια μετά το πρώτο teaser αποκάλυψης του Dragon Age: Dreadwolf, το οποίο είχε παρουσιαστεί στα The Game Awards του 2018, μαθαίνουμε τώρα ότι η "πλήρης αποκάλυψη" του τίτλου θα γίνει το καλοκαίρι του 2024, όπως υπόσχεται η Bioware. 

Κάπως έτσι το Dragon Age Dreadwolf μάλλον αποκλείεται από το να εμφανιστεί στα The Game Awards 2023 σε μερικά 24ωρα από τώρα και αναμένουμε να δούμε τι επιφυλάσσει η Bioware για τον τίτλο το ερχόμενο καλοκαίρι.