Η BioWare αποκάλυψε επιτέλους τα πρώτα πλάνα του Dragon Age: The Veilguard

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase
09 Ιουνίου 2024 20:32
Η BioWare αποκάλυψε επιτέλους τα πρώτα πλάνα του Dragon Age: The Veilguard

Η BioWare, πιστή στην υπόσχεσή της, μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο reveal trailer του Dragon Age: The Veilguard, του τέταρτου κεφαλαίου της λατρεμένης RPG σειράς.

Η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι μιλάμε για μία κλασσική single player RPG εμπειρία, όπως μας έχει συνηθίσει με χαρακτήρες, νέο κόσμο και μία ολοκαίνουργια ιστορία.

Η περιγραφή αναφέρει: Οι διεφθαρμένοι θεοί απελευθερώνεται μετά από αιώνες. Πάρε την ομάδα σου που αποτελείται από 7 άτομα, όπου ο καθένας έχει τη δική του ζωή και backstory. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι φιλικοί, ενώ μπορείς να τους ερωτευτείς. Θα βρεις μεταξύ άλλων έναν Assassin, έναν Necromancer και έναν Detective, όπου ο καθένας θα φέρει τη δική του εμπειρία και μοναδικές ικανότητες στον αγώνα. Δεν είσαι ποτέ μόνος; Αποφάσισε ποιον θα πάρεις στη μάχη και αντιμετωπίστε μαζί τους δαίμονες, τους δράκους και ακόμη και τους αρχαίους θεούς.

Η εταιρία αποκάλυψε και όλους τους βασικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού και θα είναι οι: Harding: The Scout, Neve: The Detective, Emmrich: The Necromancer, Taash: The Dragon Hunter, Davrin: The Warden, Bellara: The Veil Jumper και Lucanis: The Mage Killer.

Το Dragon Age: The Veilguard θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και στις 11 Ιουνίου θα παρουσιαστούν περισσότερα gameplay πλάνα. Δείτε το trailer παρακάτω.