Το PlayStation έδωσε συγχαρητήρια στο Xbox για το καλοκαιρινό του σόου

Δείτε το σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους
10 Ιουνίου 2024 15:33
Το PlayStation έδωσε συγχαρητήρια στο Xbox για το καλοκαιρινό του σόου

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Xbox Game Showcase 2024, στο οποίο η Microsoft άνοιξε τα χαρτιά της για το μέλλον, παρουσιάζοντας 17 παιχνίδια από first-party στούντιό της και διάφορους third-party τίτλους, ο επικεφαλής του Microsoft Gaming τμήματος, Phil Spencer, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τις ομάδες της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X ανέφερε:

Πολλές ευχαριστίες σε όλους όσοι παρακολούθησαν είτε online είτε αυτοπροσώπως το Xbox Games Showcase και το Call of Duty: Black Ops 6 Direct… και σε κάθε δημιουργική ομάδα της οποίας οι τίτλοι πλαισίωσαν το σημερινό σόου. Έχουμε ένα καταπληκτικό lineup παιχνιδιών και updates που έρχονται στο Xbox, στο Game Pass και στο PC.

Σε αυτή την ανάρτηση του Spencer σχολίασε και ο Shuhei Yoshida, ο βετεράνος του PlayStation που ήταν επικεφαλής των ομάδων της από το 2008 μέχρι το 2019 και τώρα είναι υπεύθυνος για τις συνεργασίες με ανεξάρτητους δημιουργούς. Συγκεκριμένα, το υψηλόβαθμό στέλεχος του PlayStation συνεχάρη το Xbox και τον Spencer για την φετινή τους παρουσίαση.

Πρόκειται για μια κίνηση ευγενής άμιλλας από τον Yoshida, ο οποίος είναι μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο gaming. Για την ιστορία, ο Yoshida είχε λάβει το 2023 και το BAFTA Fellowship βραβείο για την τεράστια συνεισφορά του στο μέσο.

Όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω: