Μεγάλη προσφορά για τα Crash Bandicoot στο PlayStation

Η Activision γιορτάζει τις πωλήσεις του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
20 Ιουνίου 2024 19:59
Μεγάλη προσφορά για τα Crash Bandicoot στο PlayStation

Η Activision μόλις ανακοίνωσε ένα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και γι’ αυτό το λόγο έχει βάλει σε μια μεγάλη προσφορά διάφορα παιχνίδια του franchise.

Αναλυτικότερα, η εταιρία έκανε γνωστό ότι το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ξεπέρασε πλέον τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις από το 2017 που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα και είπε να το γιορτάσει.

Αυτή τη στιγμή, θα βρείτε διάφορα παιχνίδια της σειράς σε προσφορά, αλλά αυτή που αξίζει περισσότερο είναι του Crash Bandicoot - Quadrilogy Bundle, το οποίο κοστίζει κανονικά 99.99 ευρώ. Το πακέτο αυτό περιέχει το remake του Crash Bandicoot, του Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, αλλά και του Crash Bandicoot 3: Warped, καθώς και το πιο πρόσφατο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς Crash Bandicoot 4: It’s About Time.

Για μερικές ημέρες ακόμα και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 3 Ιουλίου θα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το πακέτο με μόλις 24.99 ευρώ. Βρείτε το πακέτο στο PlayStation Store πατώντας εδώ.

Επίσης, υπάρχει και μια μεμονωμένη προσφορά για το τέταρτο κεφάλαιο του Crash Bandicoot στα 23.09 ευρώ. Η Activision έβαλε ένα ακόμη πακέτο της σε προσφορά και περιέχει το Crash Team Rumble, αλλά και το Crash Bandicoot 4: It’s About Time στα 40.49 ευρώ.

Τέλος στο Ευρωπαικό PlayStation Store τρέχει και το Crash Bandicoot - Crashiversary Bundle, που περιέχει τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time και Crash Team Racing Nitro Fueled στα 51.99 ευρώ από τα 129.99 ευρώ που κόστιζε κανονικά. Βρείτε το πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.