Έχουμε νέα για το port του The Last of Us Part II στο PC!

Από αξιόπιστη πηγή
05 Ιουνίου 2024 22:38
Έχουμε νέα για το port του The Last of Us Part II στο PC!

Έπειτα από έντονη φημολογία αρκετών μηνών, η Naughty Dog είχε ανακοινώσει το Νοέμβριο του περασμένου έτους το The Last of Us Part II Remastered, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS5 λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2024. Ωστόσο, ενώ οι φήμες έκαναν λόγο και για PC έκδοση, με πολλούς παίκτες να την περιμένουν, το port δεν έφτασε ποτέ! Τι συμβαίνει επομένως με την μεταφορά του δεύτερου κεφαλαίου της λατρεμένης σειράς του PlayStation στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές;

Απάντηση ήρθε να δώσει ο εξαιρετικά αξιόπιστος leaker ‘billbil-kun’, ο οποίος τους τελευταίους μήνες διαρρέει με εντυπωσιακή ακρίβεια τα πλάνα του PlayStation πριν την ώρα τους, κάνοντας ακριβώς το ίδιο και για το πρόσφατο State of Play. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες πληροφορίες που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας, το port του The Last of Us Part II Remastered για το PC είναι έτοιμο. Για την ακρίβεια, η Naughty Dog το είχε ολοκληρώσει ήδη από το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν και έκανε την αρχική ανακοίνωση!

Για ποιο λόγο, όμως, το port δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη; Ο leaker εικάζει πως οι PC gamers θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη, αφού η Naughty Dog και η Sony μάλλον θέλουν να συγχρονίσουν την κυκλοφορία με την άφιξη της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO. Αξίζει να σημειωθεί πως το γυρίσματα για το νέο κύκλο πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, με την πρεμιέρα να αναμένεται το 2025. Μέσα στην επόμενη χρονιά μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε και την έλευση του The Last of Us Part II Remastered στο PC, αν η εικασία του leaker είναι εύστοχη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Sony έχει έναν ακόμη λόγο να καθυστερήσει το ντεμπούτο του παιχνιδιού. Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως ο God of War: Ragnarok αναμένεται να κυκλοφορήσει στο PC στις 19 Σεπτεμβρίου του 2024. Πιθανότατα η εταιρία θα θέλει να δώσει χώρο μεταξύ των κυκλοφοριών της στην πλατφόρμα, αντί να τις συνωστίσει όλες μέσα σε κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα.