Για πρώτη φορά σε προσφορά το The Last of Us Part II Remastered στο PS Store

Σε περίπτωση που θέλατε να το αγοράσετε
04 Ιουνίου 2024 19:44
Για πρώτη φορά σε προσφορά το The Last of Us Part II Remastered στο PS Store

Αν θέλατε να αγοράσετε το The Last of Us Part II Remastered για το PlayStation 5, νομίζουμε ότι τώρα είναι η ευκαιρία, καθώς ο τίτλος της Naughty Dog βρίσκεται σε έκπτωση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε προσφορά ο πρόσφατος Remastered τίτλος και από 49.99 ευρώ που κοστίζει κανονικά, θα μπορείτε να το προμηθευτείτε στα 39.99 ευρώ. Η έκπτωση του παιχνιδιού θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουνίου.

Το The Last of Us Part II Remastered έχει βελτιωμένα γραφικά σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι, όπως 4K ανάλυση στο Fidelity Mode, 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode, καθώς και ένα mode με ξεκλείδωτο framerate για τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την VRR τεχνολογία. Η ανάλυση των textures είναι βελτιωμένη, οι αποστάσεις των LODs μεγαλύτερες, ενώ οι σκιές είναι πιο ρεαλιστικές και τα animations πιο ομαλά με υψηλότερο sampling rate.

Ως native κυκλοφορία του PS5, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται όλες τις τεχνολογίες, προσφέροντας αστραπιαία loading times, καθώς και υποστήριξη για την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers του DualSense χειριστηρίου.

Το The Last of Us Part II Remastered είναι σε έκπτωση για πρώτη φορά” είπε η Naughty Dog στο X.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι μιας και τρέχουν ήδη τα “Days of Play” της Sony, το παιχνίδι έχει δει έκπτωση και στην retail μορφή του.

Εμείς παίξαμε την αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου της Naughty Dog και ο Σάκης Καρπάς τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το Remaster του The Last of Us Part II είναι πράγματι μια αισθητά πλουσιότερη και βελτιωμένη έκδοση του αριστουργήματος της Naughty Dog, που κλείνει το μάτι κυρίως σε όσους δεν έχουν στο παρελθόν εμπειρία μαζί του. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι χρειαζόμουν μία τέτοια κυκλοφορία. Ο τίτλος ήταν ήδη υπέροχος, υποστηριζόταν ήδη από το PS5 και η θέση του στην καρδιά μου παραμένει εκεί που ήταν.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.