Το PlayStation Plus μόλις πρόσθεσε για δοκιμή ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι!

Διαθέσιμο το νέο trial της υπηρεσίας
13 Μαΐου 2024 18:33
Το PlayStation Plus μόλις πρόσθεσε για δοκιμή ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι!

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium μπορούν από σήμερα να δοκιμάσουν ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι, χάρη στα Game Trials που προσφέρει αυτή η ανώτερη βαθμίδα της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony.

Συγκεκριμένα, στην λίστα προστέθηκε το The Last of Us Part II και πιο συγκεκριμένα η Remastered έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το PS5. Χάρη στο προνόμιο του PS Plus μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να απολαύσετε τις δύο πρώτες ώρες του ή να ξεκινήσετε απευθείας τη δοκιμή εκμεταλλευόμενοι το cloud streaming.

Μετά το πέρας αυτών των δύο ωρών, όσοι θέλουν να συνεχίσουν το παιχνίδι θα χρειαστεί να το αγοράσουν. Η τιμή του στο ελληνικό PS Store ανέρχεται σε €49.99.

Για την ιστορία, στο review του για το Unboxholics.com, ο Σάκης Καρπάς είχε επισημάνει:

Το Remaster του The Last of Us Part II είναι πράγματι μια αισθητά πλουσιότερη και βελτιωμένη έκδοση του αριστουργήματος της Naughty Dog, που κλείνει το μάτι κυρίως σε όσους δεν έχουν στο παρελθόν εμπειρία μαζί του. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι χρειαζόμουν μία τέτοια κυκλοφορία. Ο τίτλος ήταν ήδη υπέροχος, υποστηριζόταν ήδη από το PS5 και η θέση του στην καρδιά μου παραμένει εκεί που ήταν.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.