PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για τα PS4 και PS5!

Οι πρώτες προτάσεις του καλοκαιριού
04 Ιουνίου 2024 15:42
PS Plus: Διαθέσιμα σήμερα τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για τα PS4 και PS5!

Πλέον μπορείτε να ξεκινήσετε το κατέβασμα, αφού ο κατάλογος του PlayStation Plus μόλις εμπλουτίστηκε με τις μηνιαίες του προσθήκες! Από σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, είναι διαθέσιμα τα πρώτα δωρεάν παιχνίδια τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential για φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά, οι νέες προτάσεις της Sony είναι προσβάσιμες για τους συνδρομητές όχι μόνο του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας, Extra και Premium.

Ξεκινώντας, μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, οι κάτοχοι οι κάτοχοι PS4 και PS5 θα μπορούν να αποκτήσουν το SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake. Πρόκειται για το highlight του μήνα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, o τίτλος είναι ένα 3D action platformer από την Purple Lamp Studios, καλώντας τους παίκτες να εξερευνήσουν επτά διαφορετικούς κόσμους. Στο The Cosmic Shake ο Πάτρικ έχει μετατραπεί σε μπαλόνι και συγχρόνως ο Μπομπ καλείται να ταξιδέψει σε διάφορους πολύχρωμους Wishworlds για να αναζητήσει τους χαμένους φίλους του από τον Βυθό του Μπικίνι.

Συνεχίζοντας, οι συνδρομητές τόσο στο PS4 όσο και στο PS5 μπορούν πλέον να κατεβάσουν και το και το AEW Fight Forever. Πρόκειται για έναν αθλητικό τίτλο που βασίζεται στην γνωστή wrestling διοργάνωση που ανταγωνίζεται το WWE. Τέλος, το μήνα κλείνει το Streets of Rage 4, το νεότερο κεφάλαιο της ιστορικής σειράς beat 'em up παιχνιδιών της SEGA, το οποίο αποτελεί εξαιρετική πρόταση για couch co-op, έχοντας λάβει θετικές κριτικές από τους gamers και τα μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια στο πλαίσιο της προαναφερθέντας περιόδου, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Ιούνιο του 2024:

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

AEW Fight Forever

Streets of Rage 4

Tags: