The Last of Us: Ακόμη ένας ηθοποιός από το παιχνίδι θα βρίσκεται στην 2η σεζόν του HBO

Και είναι ένα γνωστό πρόσωπο του Χόλιγουντ
25 Μαΐου 2024 16:07
The Last of Us: Ακόμη ένας ηθοποιός από το παιχνίδι θα βρίσκεται στην 2η σεζόν του HBO

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για την 2η σεζόν του The Last of Us του HBO. Μπορεί τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων να έχουν ξεκινήσει ήδη, αλλά φαίνεται ότι τα νέα δε σταματούν, καθώς έγινε γνωστό ότι ένα γνωστό πρόσωπο του Χόλιγουντ υπέγραψε για να βρίσκεται στο cast.

Αναλυτικότερα, το Deadline αναφέρει ότι ο Jeffrey Wright, που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε από το Westworld του HBO, θα βρίσκεται στη 2η σεζόν του The Last of Us. Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον χαρακτήρα Isaac, του οποίου μάλιστα είχε δανείσει και τη φωνή του στο The Last of Us Part II του PlayStation.

Ο Isaac Dixon έχει ένα σημαντικό ρόλο στο σύμπαν του The Last of Us, αφού είναι ο ηγέτης του Washington Liberation Front (WLF) και ο δεύτερος ανταγωνιστής της ιστορίας της Abby Anderson. Έτσι, ο Wright, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο χαρακτήρας στο παιχνίδι της Naughty Dog, θα μπει για ακόμη μια φορά στα παπούτσια του Isaac.

Εκείνος θα παίξει πλάι στον Pedro Pascal και της Bella Ramsey. Στη 2η σεζόν του The Last of Us θα συστηθούμε σε πολλά νέα πρόσωπα όπως την Kaitlyn Dever (Unbelievable) που θα υποδύεται την Abby Anderson, και θα παίζουν μαζί της οι Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) ως Dina και Young Mazino (Beef) ως Jesse, ενώ το υπόλοιπο cast θα πλαισιώσουν οι: Tati Gabrielle ως Nora, Danny Ramirez ως Manny, Spencer Lord ως Owen και Ariela Barer ως Mel.

Επίσης θα συμμετέχει και η Catherine O'Hara, η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα του Kevin στις θρυλικές ταινίες "Μόνος στο Σπίτι".

Η 2η σεζόν του The Last of Us δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας στο HBO.