Αυτό το βίντεο προσπαθεί να συνοψίσει ολόκληρη την ιστορία του Destiny και του Destiny 2…

…και η διάρκειά του τρομάζει!
02 Ιουνίου 2024 18:57
Αυτό το βίντεο προσπαθεί να συνοψίσει ολόκληρη την ιστορία του Destiny και του Destiny 2…

Στις 3 Ιουνίου, οι servers του Destiny 2 θα κατέβουν offline, καθώς η Bungie θα προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξη του The Final Shape. Το τεράστιο DLC, το οποίο χρειάζεται έως και 300GB ανάλογα με την πλατφόρμα, αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι και όσον αφορά την ιστορία θα ολοκληρώσει το πρώτο βασικό saga της αφήγησης, το "Light and Darkness".

Θέλοντας, λοιπόν, να βοηθήσει την κοινότητα να προετοιμαστεί, ο γνωστός Destiny content creator ‘My name is Byf’ ετοίμασε ένα βίντεο που προσπαθεί να συνοψίσει ολόκληρη την ιστορία του Destiny franchise, από το πρώτο παιχνίδι και τα expansions του, μέχρι το Destiny 2 και τα expansions του. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι η διάρκεια του βίντεο, το οποίο ξεπερνά της 10 ώρες!

Ο YouTuber, που η κοινότητα αποκαλεί και "Lore Daddy", επιμελήθηκε σχολαστικά την κάθε λεπτομέρεια, εξηγώντας την προέλευση του Witness, διάφορα άλλα backstories και γενικότερα το κάθε τι που πρέπει να γνωρίζει κάποιος. Η προσπάθειά του είναι τόσο αξιοσημείωτη που κατάφερε να μπει στα trending βίντεο της πλατφόρμας της Google στις ΗΠΑ, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε λίγες ώρες.

Σε περίπτωση, επομένως, που θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το The Final Shape, όσο το παιχνίδι θα είναι offline, μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: