Το πασίγνωστο “meme” του Witcher 3 έφτασε στο Destiny 2

Αλλά δεν είναι δωρεάν
29 Νοεμβρίου 2023 10:50
Το πασίγνωστο “meme” του Witcher 3 έφτασε στο Destiny 2

Ένα χαρακτηριστικό από το The Witcher 3 που είχε γίνει και  “meme” στο διαδίκτυο έφτασε στο Destiny 2. Πιο συγκεκριμένα, η Bungie ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το συγκεκριμένο franchise για να φέρει διάφορα cosmetics στο δημοφιλες παιχνίδι της, ελέω του Season of The Wish.

Μέσα σε αυτά cosmetics, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και ένα emote που θα τους επιτρέπει να αναπαράγουν ξανά τη σκηνή της μπανιέρας από το The Witcher 3. Η συγκεκριμένη σκηνή εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Witcher 3: Wild Hunt, όπου έδειχνε τον κεντρικό πρωταγωνιστή, Geralt, να απολαμβάνει το μπάνιο του μέσα σε μια μπανιέρα.  

Αυτό το χαρακτηριστικό έρχεται λοιπόν και στο Destiny, αλλά δε θα είναι δωρεάν, καθώς οι παίκτες καλούνται να πληρώσουν 1,200 Silver λίγο παραπάνω από 10 δολάρια δηλαδή. Το Barrel Bath emote είναι ήδη διαθέσιμο και οι παίκτες μπορούν να το αγοράσουν μέσα από το κατάστημα της Eververse.

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι εάν δεν έχετε ήδη στον λογαριασμό σας τα απαραίτητα Silver, τότε θα χρειαστεί να αγοράσετε το πακέτο των 15 δολαρίων για να αποκτήσετε το emote.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αντικείμενα του συγκεκριμένου crossover, η Bungie θα φέρει και μία armor με θεματολογία το Witcher, καθώς και ένα όχημα, ένα ship, ένα Ghost shell, καθώς και ένα Flood of Anger finisher.