Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Ξεκίνησαν τα γιορτινά δώρα από την Epic ενόψει των Χριστουγέννων
13 Δεκεμβρίου 2023 18:43
Αυτό είναι το πρώτο δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store

Η Epic Games ξεκίνησε τα γιορτινά της δώρα ενόψει των εορτών για όλους τους χρήστες του ψηφιακού της καταστήματος για 5η συνεχή χρονιά. Συνεχίζοντας την παράδοση, λοιπόν, που θα δίνει από ένα παιχνίδι δωρεάν κάθε μέρα μέχρι και τα χριστούγεννα, η εταιρία ανακοίνωσε σήμερα το πρώτο δωρεάν χριστουγεννιάτικο παιχνίδι που χαρίζει και είναι το Destiny 2: Legacy Collection. 

Πρόκειται για ένα πλούσιο bundle για το Destiny 2 της Bungie, που αν και είναι free-to-play το βασικό game, το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει τρία ολόκληρα expansions του με πληθώρα περιεχομένου και συγκεκριμένα τα: The Witch Queen, Beyond Light και Shadowkeep. 

Το πρόγραμμα όμως για το πώς θα διατεθούν τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα του Epic Games Store διαφέρει για φέτος. Το Destiny 2: Legacy Collection θα είναι διαθέσιμο για να το αποκτήσετε στην ψηφιακή σας συλλογή από σήμερα και μέχρι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Από εκεί και πέρα ο γνωστός insider, billbil-kun στο X, ανέφερε ότι θα δοθούν 17 παιχνίδια συνολικά, τρία παραπάνω από πέρυσι. Από ένα παιχνίδι θα χαρίζει από τις 19 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου και από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2024, θα χαρίσει το τελευταίο παιχνίδι. 

Κατεβάστε το Destiny 2: Legacy Collection πατώντας εδώ