Μάθαμε ποιος θα είναι ο νέος Zavala στo Destiny μετά τον ξαφνικό θάνατο του Lance Reddick

Η ιστορία του χαρακτήρα θα συνεχιστεί
11 Αυγούστου 2023 16:59
Μάθαμε ποιος θα είναι ο νέος Zavala στo Destiny μετά τον ξαφνικό θάνατο του Lance Reddick

Τον Μάρτιο του 2023, από το πουθενά, λίγο πριν την πρεμιέρα του John Wick 4, είχε έρθει στα φώτα της δημοσιότητας η δυσάρεστη είδηση πως ο Lance Reddick έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών. Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, πέρα από λατρεμένες ταινίες όπως τα John Wick, καθώς και τηλεοπτικές σειρές όπως το The Wire του HBO, ήταν αρκετά δραστήριος και ως voice actor. Συγκεκριμένα, έχει δώσει τη φωνή του σε γνωστούς χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο Sylens στα Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West, ενώ ήταν και ο Commander Zavala στο Destiny 2.

Ειδικότερα, ο ρόλος του ως ο Commander Zavala στο Destiny 2 είχε αγαπηθεί από την κοινότητα. Πρόκειται για έναν πολύ βασικό χαρακτήρα στην ιστορία του παιχνιδιού, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στο κεντρικό hub, το The Tower, δίνοντας αποστολές και loot. Τελικά, ο Zavala θα συνεχίσει να υπάρχει σαν χαρακτήρας στα παιχνίδια.

Η Bungie έβαλε τέλος στις εικασίες, αποκαλύπτοντας πως ένας νέο ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο. Ειδικότερα, η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Bungie αναφέρει:

Νωρίτερα φέτος, χάσαμε τον Lance Reddick, τον ηθοποιό της αγγλικής φωνής του Commander Zavala. Το πάθος και ο επαγγελματισμός που έφερε ο Lance στο ρόλο την τελευταία δεκαετία ήταν αδιαμφισβήτητα και έτσι αγαπήθηκε από όλους. Η εμβληματική φωνή του Lance μας οδήγησε στις πιο έντονες στιγμές της ιστορίας του Destiny και η επίδρασή του στους Guardians, στην κοινότητά μας και στην Bungie στο σύνολό της δε θα ξεχαστεί ποτέ.

Ο Commander Zavala ήταν κεντρικός στην ιστορία που αφηγούμαστε από το αρχικό Destiny και έχουμε σχέδια να συνεχίσουμε το ταξίδι του.

Ο Keith David, ένας πολυτάλαντος ηθοποιός στη σκηνή και στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τα παιχνίδια, θα αναλάβει την αγγλική φωνή του Zavala στο The Final Shape και όχι μόνο. Παράλληλα, οι υπάρχουσες ατάκες του Lance στο παιχνίδι θα παραμείνουν ανέγγιχτες για την επερχόμενη έκδοση.

Για την ιστορία, ο Keith David είναι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, έχοντας παίξει σε ταινίες όπως τα The Thing (1982), Platoon (1986), They Live (1988), Dead Presidents (1995), Armageddon (1998), There's Something About Mary (1998), Requiem for a Dream (2000), Pitch Black (2000), Barbershop (2002), Crash (2004), The Chronicles of Riddick (2004), Cloud Atlas (2012), The Nice Guys (2016) και Nope (2022).

Όσον αφορά το gaming, έχει δώσει τη φωνή του σε μερικούς λατρεμένους χαρακτήρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενσάρκωση του Arbiter στα Halo, καθώς και ο ρόλος του ως Captain David Anderson στα Mass Effect της BioWare.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Keith με αφορμή την ανακοίνωση:

Tags: