PS Plus: “Φωτιά“ ο Μάιος - Δείτε τα επόμενα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια

Είναι αυτός ο καλύτερος μήνας του Essentials πακέτου εδώ και καιρό;
01 Μαΐου 2024 19:01
PS Plus: “Φωτιά“ ο Μάιος - Δείτε τα επόμενα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια

Με έναν μήνα-φωτιά θα καλωσορίσει το PlayStation Plus όλους του τους συνδρομητές για τον Μάιο καθώς θα προσφέρει μερικές πολύ δυνατές προτάσεις που δεν περιορίζονται στις ακριβότερες βαθμίδες του. 

Τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus, λοιπόν, για τον Μάιο είναι ολοκαίνουργια όπως θα έχετε καταλάβει ήδη μιας και θα μπορείτε να κατεβάσετε στη συλλογή σας το EA Sports FC 24, που είναι το φετινό "ποδοσφαιράκι" και το επόμενο βήμα των πρώην "FIFA" παιχνιδιών της EA. Το άλλο είναι τo Ghostrunner 2, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο και αποτελεί έναν τίτλο που οι fans του Cyberpunk είδους θα λατρέψουν με το στιλάτο και ξέφρενό του slasher gameplay. 

Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια που συμπληρώνουν την τετράδα των PS Plus Essentials παιχνιδιών του Μαΐου είναι το Tunic, ένα adventure παιχνίδι με Legend of Zelda επιρροές και το Destiny 2: Lightfall, το οποίο είναι το ολοκαίνουργιο expansion του διάσημου shooter ΜΜΟ της Bungie που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2024. Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα από την Τρίτη 7 Μαίου και θα παραμείνουν στο PS Store για να τα αποκτήσετε μέχρι τις 17 Ιουνίου για το EA FC 24 και για τα υπόλοιπα μέχρι τις 3 Ιουνίου

Η λίστα του PS Plus Essential για τον Μάιο του 2024:

EA Sports FC 24 | PS5 & PS4

Ghostrunner 2 | PS5

Tunic | PS5 & PS4

Destiny 2 Lightfall | PS5 & PS4