Helldivers 2: Τεράστια ανατροπή – Η Sony ακύρωσε την αμφιλεγόμενη αλλαγή!

Εισακούστηκαν οι φωνές της κοινότητας
06 Μαΐου 2024 11:17
Helldivers 2: Τεράστια ανατροπή – Η Sony ακύρωσε την αμφιλεγόμενη αλλαγή!

Πριν μερικές ώρες κάθε ελπίδα έμοιαζε να είχε χαθεί για την κοινότητα του Helldivers 2, αφού η Sony ξεκίνησε την εφαρμογή του αμφιλεγόμενου μέτρου της, αφαιρώντας το παιχνίδι από 177 χώρες όπου ήταν διαθέσιμο μέσω του Steam. Ο λόγος είναι ότι η εταιρία ήθελε να κάνει υποχρεωτική τη χρήση PlayStation Network λογαριασμού για να μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι. Ειδικότερα, από τις 6 Μαΐου όλοι οι νέοι παίκτες θα χρειαζόταν να κάνουν link τα PSN και Steam accounts τους για να μπορούν να αρχίσουν το παιχνίδι, ενώ οι ήδη υπάρχοντες παίκτες θα είχαν διορία μέχρι και της 4 Ιουνίου.

Αναμενόμενα, η κοινότητα του Helldivers 2 έχει εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά της, βομβαρδίζοντας με δίχως υπερβολή εκατοντάδες χιλιάδες αρνητικά reviews την PC έκδοση του τίτλου και κατακλύζοντας τα forums και τα social media με παράπονα και αντιδράσεις. Μάλιστα και τα νούμερα του παιχνιδιού είχαν αρχίσει να επηρεάζονται, αφού πολλοί άρχισαν να ζητάνε πίσω τα χρήματα τους.

Τελικά, όμως, πριν λίγα λεπτά ήρθε μια μεγάλη ανατροπή! Το PlayStation έσπασε τη σιωπή του και ακούγοντας τις φωνές της κοινότητας αποφάσισε να ακυρώσει την αλλαγή. Ναι, οι PC παίκτες θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι στο Steam, ακόμη και αν δεν το συνδέσουν με τον PSN λογαριασμού του.

Η νέα επίσημη ανακοίνωση τονίζει:

Fans του Helldivers - Ακούσαμε τα σχόλιά σας σχετικά με την ενημέρωση για τη σύνδεση λογαριασμού του Helldivers 2. Η ενημέρωση της 6ης Μαΐου, η οποία θα απαιτούσε τη σύνδεση λογαριασμών Steam και PlayStation Network για νέους παίκτες και για τους υπάρχοντες παίκτες από τις 30 Μαΐου, δεν θα προχωρήσει.

Εξακολουθούμε να μαθαίνουμε τι είναι καλύτερο για τους παίκτες στο PC και τα σχόλιά σας ήταν πολύτιμα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συνεχή υποστήριξή σας στο Helldivers 2 και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα μελλοντικά μας σχέδια.

Τώρα η παθιασμένη κοινότητα συσπειρώνει ξανά τις δυνάμεις της, αλλάζοντας μαζικά τα αρνητικά reviews της σε θετικά, για να αποκατασταθεί το σκορ του Helldivers 2 στην πλατφόρμα της Valve.