Το Helldivers 2 έγραψε ιστορία – Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation!

Απίστευτο ρεκόρ για το co-op shooter
14 Μαΐου 2024 16:01
Το Helldivers 2 έγραψε ιστορία – Το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation!

Το Helldivers 2 δεν είναι απλώς η μεγάλη αναπάντεχη επιτυχία του 2024, αλλά όπως αποδείχθηκε και ένα παιχνίδι σταθμός για τη Sony. Και επίσημα, πρόκειται για το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation, όσον αφορά τις launch πωλήσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Sony μόλις ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο και στο πλαίσιο αυτό έκανε γνωστό ότι το Helldivers 2 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το Helldivers 2 ήταν η πρώτη ταυτόχρονη κυκλοφορία του PlayStation για το PS5 και το PC, καταφθάνοντας στις 8 Φεβρουάριο του 2024. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 12 εβδομάδες στην αγορά πούλησε 12 εκατομμύρια αντίτυπα. Κανένα άλλο παιχνίδι στην ιστορία του PlayStation, από το Horizon μέχρι το God of War και το Spider-Man δεν έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το Helldivers 2 ξεπέρασε δηλαδή και το ορόσημο των 11 εκατομμυρίων αντιτύπων που κατάφερε 10 εβδομάδες το God of War Ragnarok.

Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο και η πιο προσιτή τιμή του τίτλου, ο οποίος ζητούσε $39.99.

Με αφορμή το εντυπωσιακό επίτευγμα, ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης Arrowhead έσπευσε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Όπως ανακοινώθηκε στην αποκάλυψη των οικονομικών αποτελεσμάτων της Sony, έχουμε πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια μονάδες!

Είναι τρελό να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν περισσότεροι Helldivers από ό,τι υπάρχουν Σουηδοί.

Τι τεράστιο επίτευγμα από όλους όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση του Helldivers 2.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κοινότητα για την υποστήριξη, το πάθος και την αφοσίωσή σας στον αγώνα για τη δημοκρατία!