Συνεχίζεται η απίστευτη πορεία για το Helldivers 2 – Μπροστά από το Marvel’s Spider-Man 2

Νέα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο
08 Απριλίου 2024 17:10
Συνεχίζεται η απίστευτη πορεία για το Helldivers 2 – Μπροστά από το Marvel’s Spider-Man 2

Σύμφωνα με τα δεδομένα του GSD για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το GamesIndustry.biz, το Helldivers 2 κατάφερε να κατακτήσει την πρωτιά των πωλήσεων για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στην εν λόγω αγορά.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει γαντζωθεί εντός της πρώτης δεκάδας των UK Charts εδώ και 8 εβδομάδες, με τις πωλήσεις του να παραμένουν εξαιρετικές ακόμη και τόσο καιρό μετά το αρχικό launch. Μάλιστα, οι πωλήσεις του Helldivers 2 έχουν ξεπεράσει τις αντίστοιχες πωλήσεις που είχε κάνει το Marvel’s Spider-Man 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα από το αρχικό launch του. Οι τίτλοι βέβαια δεν είναι άμεσα συγκρίσιμοι, αφού το Spider-Man 2 είχε κυκλοφορήσει μόνο για το PS5, ενώ το Helldivers 2 είναι διαθέσιμο και για το PC. Αλλά, ακόμη και έτσι, το επίτευγμα παραμένει εντυπωσιακό.

Συνεχίζοντας, μέσα στον Μάρτιο κονταροχτυπήθηκαν για τα χρήματων των παικτών και δύο RPGs από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το Final Fantasy VII: Rebirth που τεχνικά έφτασε την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου και το Dragon's Dogma 2. Μεταξύ των δύο κατάφερε να κερδίσει το Dragon's Dogma 2, με το Final Fantasy VII Rebirth να ακολουθεί σχεδόν αμέσως μετά στα charts του μήνα. Το μόνο παιχνίδι που μπήκε ενδιάμεσά τους ήταν το WWE 2K24 που σημειώνει εμφανώς καλύτερη πορεία από τον περσινό τίτλο.

Για την ιστορία, το Rise of Ronin δεν κατάφερε να μπει εντός της δεκάδας, καταλαμβάνοντας τη θέση 21 στη λίστα, ενώ το Princess Peach: Showtime κατέλαβε τη θέση 30.

Τα 10 παιχνίδια  με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2024:

  1. Helldivers 2 (Sony)
  2. EA Sports FC 24 (EA)
  3. Dragon’s Dogma 2 (Capcom)
  4. WWE 2K24 (2K Games)
  5. Final Fantasy VII: Rebirth (Square Enix)
  6. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Ubisoft)
  7. Command & Conquer: Generals (EA)
  8. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
  9. Hogwarts Legacy (Warner Bros)
  10. Command & Conquer: Red Alert 2 (EA)