Το Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition και άλλα 7 παιχνίδια έρχονται στο Game Pass

Δείτε τη λίστα
02 Απριλίου 2024 19:09
Το Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition και άλλα 7 παιχνίδια έρχονται στο Game Pass

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε την επόμενη φουρνιά παιχνιδιών που θα εμπλουτίσουν το Game Pass για το Xbox, το PC και το Cloud (για τις υποστηριζόμενες περιοχές). Έτσι, όσοι είναι συνδρομητές στην υπηρεσία του Xbox, θα πρέπει να περιμένουν πολύ σύντομα 8 παιχνίδια.

Αρχικά, να σας πούμε, ότι από σήμερα, 2 Απριλίου, η υπηρεσία εμπλουτίστηκε με το Superhot: Mind Control Delete (Cloud, Console, PC), ενώ αύριο αναμένεται να καταφθάσει το Lego 2K Drive (Cloud και Console) και στις 4 του μήνα τα Lil Gator Game (Cloud, Console, PC) και EA Sports PGA Tour (Cloud, PC, Xbox Series X|S, EA Play).

Στις 9 Απριλίου, όλοι οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν το Kona (Cloud και Console), αλλά και το Botany Manor (Cloud, PC, Xbox Series X|S). Η μεγαλύτερη προσθήκη του Απριλίου, θα λέγαμε ότι είναι το Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition (Cloud, Console, PC) που θα έρθει στις 11 Απριλίου, καθώς και το Harold Halibut (Cloud, PC, Xbox Series X|S) που θα γίνει διαθέσιμο στις 16 του μήνα.

Ακολουθεί η λίστα με τα νέα παιχνίδια του Xbox Game Pass:

Superhot: Mind Control Delete

LEGO 2K Drive

Lil Gator Game

EA Sports PGA Tour

Kona

Botany Manor

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition

Harold Halibut

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε και για τα παιχνίδια που πρόκειται να αφαιρεθούν από το Xbox Game Pass. Μπορείτε να δείτε ποια είναι αυτά πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.