Αποχωρούν από το Xbox Game Pass μερικά εξαιρετικά παιχνίδια

Τελευταία ευκαιρία για να τα απολαύσετε
02 Απριλίου 2024 13:26
Αποχωρούν από το Xbox Game Pass μερικά εξαιρετικά παιχνίδια

H Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποια παιχνίδια θα φέρει στο Xbox Game Pass το πρώτο κύμα προσθηκών του Απριλίου του 2024, αλλά επιβεβαίωσε -εμμέσως- ποια είναι τα πρώτα που θα αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, η 'Leaving Soon' ενότητα της συνδρομητικής υπηρεσίας μόλις ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει μερικούς εξαιρετικούς τίτλους που δυστυχώς τα μέλη έχουν ακόμη μόνο δύο εβδομάδες στη διάθεσή τους για να απολαύσουν.

Αναλυτικότερα, από τον κατάλογο του Xbox Game Pass θα αφαιρεθούν τρία εξαιρετικά horror παιχνίδια της Frictional Games. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα χάσουν την πρόσβαση στα Amnesia: Collection, Amnesia: Rebirth και SOMA στις 15 Απριλίου. Στην υπηρεσία θα παραμείνει ωστόσο το Amnesia: The Bunker που είχε προστεθεί πέρυσι τον Ιούνιο ως Day One τίτλος.

Παράλληλα, μια ακόμη αξιοσημείωτη απώλεια είναι το Back 4 Blood. Πρόκειται για το co-op shooter που θεωρείται πνευματικός διάδοχος των Left 4 Dead, αφού δημιουργήθηκε από το στούντιο που είχε αναλάβει τον αρχικό τίτλο της σειράς σε συνεργασία με τη Valve. Τέλος, σε δύο εβδομάδες από τώρα θα αποχωρήσουν από το Xbox Game Pass και το Phantom Abyss της Devolver Digital, αλλά και το RESEARCH and DESTROY της Spike Chunsoft.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως όπως ισχύει με όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass, υπάρχει έκπτωση 20% για τους συνδρομητές που θέλουν να τα αγοράσουν ψηφιακά μέσα από το Microsoft Store για να τα έχουν μόνιμα στη συλλογή τους. Επομένως, αν δεν σας φτάνει το διάστημα των δύο εβδομάδων, ίσως αυτή να είναι μια προσφορά που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμη.