Final Fantasy VII Rebirth: Γκάφα στην retail έκδοση του παιχνιδιού

Στις ιαπωνικές εκδόσεις
28 Φεβρουαρίου 2024 16:09
Final Fantasy VII Rebirth: Γκάφα στην retail έκδοση του παιχνιδιού

Μια μεγάλη γκάφα έγινε με τα retail αντίτυπα του Final Fantasy VII Rebirth στην Ιαπωνία, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. Σύμφωνα με την Square Enix, τα blu-ray “δισκάκια” έχουν τυπωμένη λάθος λεζάντα, που θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στους παίκτες. 

Λόγω ενός σφάλματος στη διαδικασία κατασκευής, οι ετικέτες "Play Disc" και "Data Disc" στους δύο δίσκους στην ιαπωνική φυσική έκδοση του Final Fantasy VII Rebirth έχουν τυπωθεί λάθος. Ο δίσκος με την ένδειξη "Play Disc" περιέχει τα περιεχόμενα του "Data Disc" και ο δίσκος με την ετικέτα "Data Disc" περιέχει τα περιεχόμενα του "Play Disc". 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο gamer που θα αγοράσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία, να χρειαστεί να βάλει πρώτα το “Play Disc” για να κάνει εγκατάσταση το παιχνίδι και ύστερα το “Data Disc” για να παίξει. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα αντίτυπα που έχουν ήδη σταλεί από την εταιρία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το λάθος δεν ισχύει για τα retails της Ευρώπης ή της Αμερικής. 

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος του remake του Final Fantasy VII, που καταπιάνεται ξανά με την ιστορία του JRPG που επαναπροσδιόρισε το είδος του, σε τρία αυτόνομα παιχνίδια. Οι εμβληματικοί ήρωες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII ξέφυγαν από τη δυστοπική πόλη Midgar και τώρα κυνηγούν τον Sephiroth, τον εκδικητικό ξιφομάχο από το παρελθόν του Cloud, που επέστρεψε από τον θάνατο. 

Final Fantasy VII Rebirth: Τιμή, διάρκεια, εκδόσεις και όσα πρέπει να γνωρίζετε πατώντας εδώ. 

Το Final Fantasy VII Rebirth αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου παγκοσμίως.