Final Fantasy VII Rebirth: Τιμή, διάρκεια, εκδόσεις και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σύντομα η κυκλοφορία του τίτλου
23 Φεβρουαρίου 2024 15:49
Final Fantasy VII Rebirth: Τιμή, διάρκεια, εκδόσεις και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου, και αυτό το άρθρο είναι για εσάς που σκοπεύετε να το αποκτήσετε. Έτσι, θα βρείτε από την τιμή, τη συνολική διάρκεια, τις εκδόσεις και τα GB που θα χρειαστείτε για να το εγκαταστήσετε.

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το δεύτερο μέρος της remake τριλογίας της Square Enix που θέλει να σας διηγηθεί ξανά την ιστορία του θρυλικού ιαπωνικού RPG που αναπροσδιόρισε το είδος. Φυσικά, θα πρέπει να περιμένετε τους λατρεμένους χαρακτήρες Cloud, Barret, Tifa, Aerith και Red XIII να επιστρέφουν στο δεύτερο μέρος, αλλά και τον Sephiroth που παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Η Sony λέει ότι η νέα αυτή περιπέτεια είναι για όλους τους παίκτες, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν παίξει ακόμη το Final Fantasy VII Remake ή το πρωτότυπο του PlayStation. Να περιμένετε νέα στάνταρ κινηματογραφικής αφήγησης, γρήγορη μάχη και πλούσια εξερεύνηση σε έναν τεράστιο κόσμο. 

Πόσες εκδόσεις υπάρχουν στο PlayStation Store; 

Στο ψηφιακό κατάστημα του PlayStation θα βρείτε τη βασική έκδοση που κοστίζει 79.99 ευρώ, αλλά υπάρχει και μία Digital Deluxe Edition που περιέχει το βασικό παιχνίδι, μαζί με τα Digital mini soundtrack, Digital Art Book, Magic Pot Summoning Materia, Accessory: Reclaimant Choker και Armor: Orchid Bracelet με την τιμή να ανέρχεται στα 99.99 ευρώ. 

Για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους το Final Fantasy VII Remake Intergrade, υπάρχει και το Twin Pack, που περιέχει το πρώτο και το επερχόμενο δεύτερο μέρος της τριλογίας σε ένα πακέτο που ξεκινάει από τα 79.99 ευρώ και φτάνει τα 99.99 ευρώ με το Digital Deluxe Twin Pack, που περιλαμβάνει και όλο το παραπάνω έξτρα περιεχόμενο. 

Φυσικά, υπάρχουν και retail εκδόσεις σε αυτά τα χρήματα, αλλά και μία τεράστια συλλεκτική που πωλείται μόνο μέσα από το επίσημο κατάστημα της Square Enix. 

Πόσες ώρες διαρκεί το Final Fantasy VII Rebirth; 

Ο director του παιχνιδιού είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού αγγίζει τις 40 ώρες, αλλά αν θέλει κάποιος να κάνει και πολλές έξτρα αποστολές, οι ώρες μπορούν να φτάσουν και τις 60. Από την άλλη, αν σκέφτεστε να κάνετε όλα όσα προσφέρει ο τίτλος, τότε οι ώρες αγγίζουν τις 100. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά Final Fantasy VII Rebirth σύμφωνα με το PlayStation.com 

Μια αξέχαστη περιπέτεια: Εξερευνήστε έναν εκτεταμένο κόσμο που ζωντανεύει με νέα επίπεδα ποιότητας γραφικών, που αναπτύχθηκαν συγκεκριμένα για να αξιοποιήσουν τη ισχύ της κονσόλας PS5. 

Ξετυλίξτε ένα καθηλωτικό αφήγημα: Γίνετε μάρτυρες του προσωπικού ταξιδιού κάθε μέλους της ομάδας και δυναμώστε τους μεταξύ τους δεσμούς για να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν παντοδύναμους εχθρούς. 

Πόσα GB είναι το Final Fantasy VII Rebirth; 

Το Final Fantasy VII Rebirth απαιτεί αρκετό αποθηκευτικό χώρο από την κονσόλα σας, καθώς όπως θα δείτε από τη φωτογραφία παρακάτω ξεπερνάει τα 145GB. 

Πότε κυκλοφορεί το Final Fantasy VII Rebirth; 

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει μόνο στην κονσόλα της Sony μέχρι και τις 29/5/2024. Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά, η Square Enix ίσως το φέρει και σε άλλες πλατφόρμες. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Final Fantasy VII Rebirth μέσα από το βίντεό μας που ακολουθεί.