Μεγάλες εκπτώσεις σε παιχνίδια της Rockstar Games

Για μερικές ημέρες ακόμη
16 Φεβρουαρίου 2024 19:24
Μεγάλες εκπτώσεις σε παιχνίδια της Rockstar Games

Από σήμερα και για μία περίπου ολόκληρη εβδομάδα, μπορείτε να βρείτε σε μειωμένες τιμές πολλά λατρεμένα παιχνίδια της Rockstar Games για το PC σας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο Rockstar Games Sale έχει ξεκινήσει στο Steam, με προσφορές έως και 70%. Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε την Premium Edition του Grand Theft Auto V που περιλαμβάνει και το Criminal Enterprise Starter Pack στα € 14,98. Παράλληλα, για το GTA V τρέχουν προσφορές και για τα διάφορα πακέτα με Shark Cards για in-game χρήματα.

Τέλος, όσοι θέλουν να απολαύσουν τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς μπορούν να βρουν το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition στα €29,99 και το GTA IV με τα δύο πακέτα επέκτασής του στα €5,99.

Σε μειωμένη τιμή είναι διαθέσιμο και το αριστουργηματικό Red Dead Redemption 2, όλα τα παιχνίδια της Max Payne τριλογίας, το L.A. Noie, το Bully και κλασικές εμπειρίες της Rockstar, όπως το Bully και το Manhunt. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.