O Hideo Kojima κόντεψε να πεθάνει - Όλα όσα αποκάλυψε στην YouTube εκπομπή του

Η αποκάλυψη που σόκαρε τους fans του
09 Φεβρουαρίου 2024 17:48
O Hideo Kojima κόντεψε να πεθάνει - Όλα όσα αποκάλυψε στην YouTube εκπομπή του

Ο Hideo Kojima πραγματοποίησε μια δυναμική επιστροφή στο κανάλι του στο YouTube με ένα σπέσιαλ επεισόδιο του "Hideotube" διάρκειας 50 λεπτών, στο οποίο μίλησε εφ'όλης της ύλης, τόσο για το Death Stranding 2 όσο και το "Physint" αλλά και την προσωπική του ζωή. 

Ο θυρλικός δημιουργός των Metal Gear αποκάλυψε ότι είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του το 2020 σε βαθμό που κόντεψε να πεθάνει και έγραψε τη διαθήκη του για παν ενδεχόμενο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Kojima: 

Ήμουν άρρωστος το 2020. Ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε ήμουν άρρωστος και απομονωμένος μέσα σε όλα αυτά. Έκανα μέχρι και εγχείρηση. Σκέφτηκα ότι "δεν μπορώ άλλο". Ήμουν στο ναδίρ και ένιωθα ότι δε μπορώ να επιστρέψω και να κάνω παιχνίδια. 

'Εγραψα και μια διαθήκη εκείνον τον καιρό και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ο κόσμος πεθαίνει. Αλλά έγινα 60 χρονών πέρυσι και θα γίνω 70 χρονών σε δέκα χρόνια. Ελπίζω να μην αποσυρθώ ποτέ. 

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα του Hideo Kojima: 

Συνοπτικά να αναφέρουμε ότι ετοιμάζει το Death Stranding 2: On the Beach για το PS5, το οποίο πρόσφατα είδαμε με ένα επικό 10 λεπτο gameplay trailer.

Το Overdose ή "OD" είναι το κινηματογραφικό horror παιχνίδι που ετοιμάζει με το Xbox. Επίσης, ετοιμάζει μελλοντικά το "next-gen action espionage" παιχνίδι του με την ονομασία "Physint" σε συνεργασία με τη Sony που θα τον φέρει ξανά σε λημέρια αλά Metal Gear Solid και παράλληλα θα είναι παραγωγός στην κινηματογραφική ταινία Death Stranding που βρίσκεται στα σκαριά με την A24