Hideo Kojima: “Αν η μητέρα σας δει το επόμενο παιχνίδι μου θα νομίζει ότι είναι ταινία”

Γιατί αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο Action Espionage παιχνίδι;
10 Φεβρουαρίου 2024 12:30
Hideo Kojima: “Αν η μητέρα σας δει το επόμενο παιχνίδι μου θα νομίζει ότι είναι ταινία”

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο, ότι ο Hideo Kojima κόντεψε να πεθάνει και αυτό το αποκάλυψε μέσα από μία εκπομπή που ανέβασε στο YouTube. Ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών έχει αρκετά projects στα σκαριά, μαζί με την ομάδα του Kojima Productions και ένα από αυτά αποκαλύφθηκε πρόσφατα στο State of Play.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο IP σε συνεργασία με το PlayStation, με τίτλο "Physint", το οποίο θα σημάνει την επιστροφή του στο Action Espionage genre που ο ίδιος δημιούργησε με τα Metal Gear Solid. Ο Kojima, ωστόσο, έκανε κάποιες νέες δηλώσεις λέγοντας ότι αυτό το παιχνίδι θα έχει γραφικά “σαν αληθινά”.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το Physint (κωδική ονομασία), με τον Kojima να λέει ότι όσον αφορά τα γραφικά του, θα είναι κάτι σαν ταινία και παιχνίδι μαζί και παράλληλα τόσο αληθοφανές. Τόσο πολύ, που αν το δει η μητέρα σας θα νομίζει ότι βλέπετε ταινία.

Θα είναι παιχνίδι και ταινία μαζί. Γι’ αυτό ήμασταν με την Sony Pictures. Είναι ένα νέο Action Espionage παιχνίδι. Φυσικά, θα είναι παιχνίδι. Ωστόσο, αν μητέρα σας μπει και σας δει να παίζετε αυτό το παιχνίδι, θα νομίζει ότι βλέπετε ταινία. Δεν είμαι σίγουρος πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε ακόμα.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Hideo Kojima δίνει τεράστια εμφάνιση στα γραφικά, σε όλα τα παιχνίδια του, από τα μοντέλα των χαρακτήρων, τις λεπτομέρειες πάνω τους, αλλά και στα cutscenes. Έτσι, και αυτή τη φορά, ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο Kojima συνέχισε τις δηλώσεις του και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο Action Espionage παιχνίδι:

Για να βάλω ένα challenge στον εαυτό μου, έφτιαξα πρώτα το Death Stranding. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσω ένα franchise, έφτιαξα το Death Stranding 2. Και ήθελα να κάνω κάτι ακόμα, ένα νέο παιχνίδι, οπότε άρχισα να δουλεύω στο OD. Και από τότε, υπήρξαν πολλές νέες ιδέες. Αλλά τα τελευταία 8 χρόνια, κάθε μέρα στα social media, οι άνθρωποι μου ζητούσαν να κάνω ένα άλλο Metal Gear Solid και τέτοια πράγματα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.