Το Death Stranding κυκλοφόρησε στα iPhone 15 Pro – Πόσο κοστίζει;

Από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε την περιπέτεια του Sam Porter Bridges στο τηλέφωνό σας
30 Ιανουαρίου 2024 12:29
Το Death Stranding κυκλοφόρησε στα iPhone 15 Pro – Πόσο κοστίζει;

Η Kojima Productions κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο trailer από το Death Stranding Director’s Cut, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα σε iPhone, Mac και iPad. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο τίτλος παίζει μόνο σε iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που είναι εξοπλισμένα με το A17 Pro τσιπ της Apple, καθώς και σε όλα τα iPad, Mac και Macbook με Μ1 chip και μεταγενέστερο.

Ο τίτλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά στο App Store και μπορείτε να τον προμηθευτείτε με 22.99 ευρώ και θα χρειαστείτε περίπου 60GB για να το εγκαταστήσετε πλήρως στη συσκευή σας. Και αυτό γιατί όπως αναφέρει η Kojima Productions, θα πρέπει να κάνετε download αρχικά περίπου 13GB, αλλά καθώς προχωράτε την ιστορία θα χρειαστεί να κατεβάσετε συνολικά άλλα 50GB.

Το νέο trailer, λοιπόν, θέλει να σας δώσει μια μικρή γεύση από την περιπέτεια του Sam Porter Bridges του Norman Reedus, που δημιούργησε φυσικά ο Hideo Kojima μαζί με την ομάδα του.

Το κατόρθωμα του να τρέξει το Death Stranding σε μια συσκευή όπως το iPhone 15 Pro επιτεύχθηκε χάρις το A17 Pro chip που βρίσκεται μόνο στα iPhone 15 Pro μοντέλα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Apple, πρόκειται για το μεγαλύτερο redesign στην ιστορία των Apple GPUs. Η νέα αυτή GPU διαθέτει συνολικά έξι πυρήνες, με την μέγιστη απόδοση να είναι έως και 20% υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, υποστηρίζονται και νέα rendering χαρακτηριστικά για ακόμη καλύτερες επιδόσεις, όπως το mesh shading, αλλά και για πολύ καλύτερα γραφικά, όπως το ray tracing. Η Apple ετοίμασε μέχρι και δικό της upscaling αλγόριθμο, στον οποίο έδωσε το όνομα MetalFX.

Το Death Stranding Director’s Cut είναι από σήμερα διαθέσιμο σε iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad και Mac, ενώ υπάρχει ήδη σε κονσόλες και PC. Παρακολουθήστε το νέο trailer που δημοσιεύτηκε από το κανάλι της Kojima Productions μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.