OD: Το νέο παιχνίδι του Kojima έρχεται με εντυπωσιακό cast και τον σκηνοθέτη του Get Out! (ΒΙΝΤΕΟ)

Που φιλοδοξεί πως θα ξεκινήσει μια νέα μορφή ψυχαγωγίας
08 Δεκεμβρίου 2023 04:27
OD: Το νέο παιχνίδι του Kojima έρχεται με εντυπωσιακό cast και τον σκηνοθέτη του Get Out! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ όλοι περίμεναν πως θα δούμε νέα πλάνα από το Death Stranding 2, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023, ο Hideo Kojima έκανε την έκπληξη, αποκαλύπτοντας και επίσημα το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του.

Ο λόγος γίνεται για το OD, το οποίο αναπτύσσεται από την Kojima Productions σε συνεργασία με τα Xbox Game Studios, με την Microsoft να παρέχει στην ομάδα τις προηγμένες cloud υποδομές της.

Ο Kojima ισχυρίζεται πως προσπαθεί να χτίσει μια νέα μορφή ψυχαγωγίας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πολλά ακόμη. Η πιο εντυπωσιακή πτυχή της αποκάλυψης ωστόσο είναι τα ονόματα που συνοδεύουν το εν λόγω project.

To OD, που μοιάζει σαν το νέο PT του Kojima, είναι μια horror εμπειρία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με έναν θρυλικό σκηνοθέτη που ειδικεύεται στο είδος. Συγκεκριμένα, ο Kojima έχει ενώσει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη του Get Out, τον Jordan Peele.

Παράλληλα, στο καστ του παιχνιδιού θα συμμετέχουν αρκετοί σταρ της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Μεταξύ άλλων είδαμε την Sophia Lillis, από τα It, It Chapter Two και I Am Not Okay With This, καθώς και την Hunter Schafer από το Euphoria, αλλά και τον Udo Kier από τα Bacurau, Hunters και Swan Song.

Το OD αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις Xbox κονσόλες και το PC. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer του τίτλου που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας.