Grammy 2024: Το Star Wars Jedi: Survivor ο μεγάλος νικητής ανάμεσα σε God of War Ragnarök και Hogwarts Legacy

Πήρε το πολυπόθητο βραβείο
05 Φεβρουαρίου 2024 09:16
Grammy 2024: Το Star Wars Jedi: Survivor ο μεγάλος νικητής ανάμεσα σε God of War Ragnarök και Hogwarts Legacy

Το Star Wars Jedi: Survivor της EA και της Respawn Entertainment ήταν ο μεγάλος νικητής των Grammys για φέτος, καθώς πήρε το πολυπόθητο βραβείο. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν τα Grammy 2024 και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η εκδήλωση φιλοξενούσε την κατηγόρια “Best Score Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media”.

Το μεγάλο βραβείο το κέρδισε, λοιπόν, το sequel του Cal Kestis και πιο συγκεκριμένα οι Stephen Barton και Gordy Haab που έγραψαν το soundtrack για το παιχνίδι.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Star Wars Jedi: Survivor ήταν υποψήφιο για το καλύτερο soundtrack μαζί με τα Call Of Duty: Modern Warfare II (Sarah Schachner), God Of War Ragnarök (Bear McCreary), Hogwarts Legacy (Peter Murray, J Scott Rakozy & Chuck E. Myers “Sea”) και Stray Gods: The Roleplaying Musical (Montaigne, Tripod & Austin Wintory).

Τα νέα τα μάθαμε και μέσα από τα επίσημα social media του παιχνιδιού, με την περιγραφή να γράφει: "Η Δύναμη είναι δυνατή στα GRAMMYS! Το Star Wars Jedi: Survivor κέρδισε το βραβείο για Best Scorse Soundtrack for Video Games and Other Interactive Media. Συγχαρητήρια στους συνθέτες μας Stephen Barton και Gordy Haab".

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.