Το νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth κλείνει το μάτι σε όλους τους fans

Ο 2ο κεφάλαιο της remake τριλογίας καταφθάνει αυτόν τον Φεβρουάριο
15 Ιανουαρίου 2024 19:17
Το νέο trailer του Final Fantasy VII Rebirth κλείνει το μάτι σε όλους τους fans

Η Square Enix ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της για αυτή τη χρονιά και αυτή ακούει στο όνομα Final Fantasy VII Rebirth. Ο 2ο κεφάλαιο από την remake τριλογία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο και μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη trailer.

Το νέο βίντεο διαρκεί μόλις 1 λεπτό και έχει τον τίτλο “Destined for Rebirth”, όπου με αυτόν τον τρόπο επικεντρώνεται σε έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην ιστορία των ιαπωνικών RPGs. Ο Sephiroth θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο “Part 2” του FFVII Remake, αφού θα βρίσκεται κανονικά και μέσα στο “Party” του Cloud και των φίλων του.

Η Square Enix έδωσε και μια νέα περιγραφή στη λεζάντα του βίντεο που αναφέρει: Πάρτε τον Cloud και τους φίλους του σε ένα ταξίδι σε όλο τον πλανήτη και αναζητήστε τον Sephiroth, ζώντας τη συναρπαστική ιστορία, αλλά και τη μάχη του Final Fantasy VII Rebirth.

Εκτός από τον μεγάλο ανταγωνιστή του Cloud, το βίντεο θέλει να σας δώσει και μια ακόμη γεύση από το Terror of the Deep boss, την τελετή του Junon, που σίγουρα θα θυμάστε αν είχατε παίξει το πρωτότυπο κεφάλαιο, αλλά και μια πρώτη ματιά σε εχθρούς και άλλους χαρακτήρες.

Η Square Enix δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο από το παιχνίδι που επικεντρώνεται στο fast travel μπορείτε να το βρείτε παρακάτω:

Ο director του Final Fantasy VII Rebirth ανυπομονεί να δουν οι παίκτες τη μοίρα της Aerith

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024. Βρείτε το νέο trailer παρακάτω.