Ο director του Final Fantasy VII Rebirth ανυπομονεί να δουν οι παίκτες τη μοίρα της Aerith

Μιλάει για ακόμη μια φορά για τη στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά οι fans
30 Δεκεμβρίου 2023 12:19
Ο director του Final Fantasy VII Rebirth ανυπομονεί να δουν οι παίκτες τη μοίρα της Aerith

Το Final Fantasy VII Rebirth είναι το 2ο κεφάλαιο της νέας remake τριλογίας της Square Enix που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Φεβρουαρίου. Όσοι έχουν παίξει το αρχικό παιχνίδι του PlayStation σίγουρα θα θυμούνται μια πολύ συγκινητική στιγμή με την Aerith και όπως όλα δείχνουν, θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να την ζήσετε και εδώ.

Αναλυτικότερα, ο Naoki Hamaguchi, ο οποίος είναι director στο Part 2 του Final Fantasy VII remake έδωσε μια νέα συνέντευξη λέγοντας ότι ανυπομονεί τόσο πολύ να δουν οι παίκτες τη μοίρα της Aerith. Τα νέα αυτά έρχονται μέσα από το 4gamer, το οποίο γιόρτασε το τέλος της χρονιάς παίρνοντας συνέντευξη από διάφορους δημιουργούς.

Έτσι, το ιαπωνικό site μίλησε και με τον Hamaguchi ρωτώντας τον ποιοι είναι οι στόχοι του για το 2024. Ο director του Rebirth άρπαξε την ευκαιρία και μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι της Square Enix επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι τεράστιο, ένω έκλεισε λέγοντας ότι θέλει όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να δουν τη μοίρα της Aerith.

Αυτό το έργο απεικονίζει την ιστορία από τη στιγμή που δραπετεύει από το Midgar στην Forgotten City και ελπίζω ότι πολλοί παίκτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη μοίρα της Aerith να ξετυλίγεται.

Η συγκεκριμένη στιγμή με την Aerith είναι χωρίς αμφιβολία από τις δυνατότερες στην ιστορία των JRPG παιχνιδιών και ίσως τη δούμε ελαφρώς διαφορετική στo remake που ετοιμάζει η Square Enix. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δε θα αργήσετε να το μάθετε, καθώς ο τίτλος αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων σε λιγότερο από δύο μήνες.

Για την ιστορία, το Final Fantasy VII Rebirth θα είναι αποκλειστικότητα του PS5 για τρεις μήνες. Αυτό σημαίνει πως μετά τις 29 Μαΐου του 2024, η Square Enix θα είναι ελεύθερη να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PS4 τον Απρίλιο του 2020. Ο τίτλος έφτασε περίπου ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021, στο PS5, ενώ στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κυκλοφόρησε ακόμη πιο μετά, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2021. Το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε ποτέ στις Xbox κονσόλες, με το θέμα να θίγεται μάλιστα μέχρι και στα δικαστήρια, στο πλαίσιο της δίκης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

Το Final Fantasy VII Rebirth θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.