Τεράστιες προσφορές στο Steam με Baldur’s Gate 3, Elden Ring, Hogwarts Legacy και χιλιάδες άλλα παιχνίδια!

Ξεκίνησαν τα Winter Sales
22 Δεκεμβρίου 2023 12:40
Τεράστιες προσφορές στο Steam με Baldur’s Gate 3, Elden Ring, Hogwarts Legacy και χιλιάδες άλλα παιχνίδια!

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η ανασκόπηση του Steam για το 2023, στην οποία μπορείτε να δείτε πόσο παίξατε φέτος στην πλατφόρμα της Valve. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία ξεκίνησε και τα Winter Sales, όπου μπορείτε να βρείτε αμέτρητα παιχνίδια στο PC σε μειωμένες τιμές.

Τα Winter Sales ή αλλιώς οι Χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες και τώρα νομίζουμε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρετε τα παιχνίδια που θέλατε τόσο καιρό. Αναλυτικότερα, τα “Steam Winter Sales” θα ολοκληρωθούν στις 4 Ιανουαρίου και μέσα στα χιλιάδες -πραγματικά- παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση, μπορείτε να βρείτε το Elden Ring στα 35,99 ευρώ από 59,99 που κόστιζε αρχικά, το Sons of the Forest στα 23,19 ευρώ και πολλά ακόμα.

Συνεχίζοντας με παιχνίδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, στο Steam θα βρείτε σε προσφορά το World War Z στα 14,99 ευρώ, το Farming Simulator 22 στα 17,99 ευρώ, το Teardown στα 22,49 ευρώ, το Wo Long: Fallen Dynasty στα 39,89 ευρώ, το Dead Cells στα 12,49 ευρώ, καθώς και το NFS: Unbound στα 9,79 ευρώ.

Επίσης, όπως βλέπουμε κάθε χρόνο, η Valve έχει βάλει προσφορές σε όλες τις κατηγορίες και τα franchise διάφορων εταιριών, με το Warhammer franchise να έχει δει τεράστια έκπτωση, ενώ θα βρείτε και σχεδόν όλα τα Far Cry και τα EA Sports παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Βρείτε όλες τις προσφορές του Steam πατώντας εδώ.

Την πρώτη θέση στις πωλήσεις έχει το Game of the Year παιχνίδι, Baldur’s Gate 3, του οποίου η τιμή έχει πέσει από τα 59,99 ευρώ στα 53,99 ευρώ, ενώ στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις θα βρείτε το Steam Deck, το Elden Ring, το Cyberpunk 2077, το Lethal Company και τα Call of Duty Modern Warfare 3, Hogwarts Legacy, Red Dead Redemption 2, The Finals και άλλα.

Εσάς ποιο παιχνίδι σας ενδιαφέρει για να αγοράσετε; Πείτε μας στα σχόλια!