Διαθέσιμη η ανασκόπηση του 2023 από το Steam – Δείτε πόσο παίξατε φέτος

Μια ματιά στις gaming συνήθειές σας για τη χρονιά που τελειώνει
19 Δεκεμβρίου 2023 15:23
Διαθέσιμη η ανασκόπηση του 2023 από το Steam – Δείτε πόσο παίξατε φέτος

To Year in Review 2023 του Steam είναι πλέον διαθέσιμo, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν με λίγα κλικ μια ανασκόπηση στις gaming δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια του έτους. Η εν λόγω λειτουργία είναι παρόμοια με το Spotify Wrapped, παρέχοντας μια εξατομικευμένη περίληψη της χρονιάς του κάθε παίκτη στο Steam. Έτσι, περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα παιχνίδια που έπαιξε ο καθένας, τον χρόνο που δαπάνησε σε διάφορους τίτλους και άλλες gaming συνήθειές του.

Το Steam Year in Review 2023 παρακολουθεί τη gaming δραστηριότητα από την 1η Ιανουαρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου 2023, προσφέροντας μια λεπτομερή ανάλυση των gaming εμπειριών του χρήστη. Για παράδειγμα, δείχνει τα genres στα οποία οι παίκτες ξόδεψαν περισσότερο χρόνο παίζοντας, μια ανάλυση των ημερομηνιών κυκλοφορίας των παιχνιδιών που έπαιξαν, το συνολικό χρόνο παιχνιδιού κάθε μήνα, ειδικά στατιστικά στοιχεία για τους κατόχους Steam Deck και πολλά άλλα.

Η πρόσβαση στο Steam Year in Review είναι απλή. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τον ειδικό ιστότοπο που ετοίμασε η Valve και να συνδεθούν με τους Steam κωδικούς τους. Η ανασκόπηση ορίζεται ως ιδιωτική από προεπιλογή, αλλά υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για να μοιραστείτε τα στατιστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να ρυθμίσετε την ορατότητα του δικού σας Year in Review δημόσια ή μόνο για φίλους.

Δείτε το δικό σας Steam Year in Review 2023 πατώντας εδώ.