Το πρόσφατο trailer του The Last of Us Part 2 Remastered επιβεβαίωσε το επώνυμο της Ellie (ΦΩΤΟ)

Το είδαμε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι
14 Δεκεμβρίου 2023 19:32
Το πρόσφατο trailer του The Last of Us Part 2 Remastered επιβεβαίωσε το επώνυμο της Ellie (ΦΩΤΟ)

Η Sony σε συνεργασία με την Naughty Dog κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα νέο trailer για το The Last of Us Part 2 Remastered, το οποίο “έκρυβε” μια λεπτομέρεια όσον αφορά την Ellie. Οι fans εντόπισαν σε μία σκηνή του βίντεο το επώνυμο της πρωταγωνίστριας και αυτή ήταν η πρώτη φορά που το βλέπουμε σε ολόκληρο το franchise.

Για την ιστορία, το επόνυμο της Ellie το είχε επιβεβαιώσει παλιότερα και ο Neil Druckmann της Naughty Dog, ενώ εμφανιζόταν και στα έγγραφα του manual του παιχνιδιού στην Ιαπωνία.

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε μέσα σε παιχνίδι. Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα ο χρήστης του Reddit, “tomdurnell”, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τη νέα στολή της Ellie και πάνω της να υπάρχει ένα “tag” με το επώνυμό της που είναι “Williams”.

Δείτε την εικόνα:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ίδιο είχε γίνει και με τον Joel, του οποίου το επώνυμο το μάθαμε μέσα από το The Last of Us Part 2, δηλαδή επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού. Αυτό ήταν “Joel Miller”.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, το The Last of Us Part II Remastered θα έχει βελτιωμένα γραφικά, όπως 4K ανάλυση στο Fidelity Mode, 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode, καθώς και ένα mode με ξεκλείδωτο framerate για τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν την VRR τεχνολογία. Συνεχίζοντας, η ανάλυση των textures θα είναι βελτιωμένη, οι αποστάσεις των LODs μεγαλύτερες, ενώ οι σκιές θα είναι πιο ρεαλιστικές και τα animations πιο ομαλά με υψηλότερο sampling rate.

Αναμενόμενα, ως native κυκλοφορία του PS5, το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται όλες τις τεχνολογίες του, προσφέροντας αστραπιαία loading times, καθώς και υποστήριξη για την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers του DualSense χειριστηρίου.

Το The Last of Us Part 2 Remastered θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου του 2024 για το PlayStation 5, ενώ όσοι έχουν την έκδοση του PlayStation 4 θα μπορούν να κάνουν το next-gen upgrade με 10 ευρώ.